Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, με παραίτηση Ευάγγελου Κήπου από την διοίκηση Κουκουδήμου - Ορισμοί Προέδρων και μελών διοικητικών συμβουλίων

Αρκετή ένταση και στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κατερίνης, με την παραίτηση του Ευάγγελου Κήπου από την διοίκηση του Κώστα Κουκοδήμου να κλέβει την παράσταση.

ΕΠΣ Πιερίας - Σχεδιασμός Αγωνιστικής περιόδου 2022-2023

Ξεκίνησε από την ΕΠΣ Πιερίας, ο σχεδιασμός των διοργανώσεων της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου για τις αθλητικές διοργανώσεις...

Θα ασχοληθεί κανείς με αυτά τα θέματα ή είμαστε μόνο για «θεάματα»;

Κατερίνη... Έργα, υποδομές, ποιότητα ζωής; Ψάξε, ψάξε δεν θα μας βρεις!!!

Ένα ανεξήγητο φαινόμενο συμβαίνει κάθε χρόνο στην Ελλάδα...

Ένα ανεξήγητο φαινόμενο συμβαίνει κάθε χρόνο και την ίδια χρονική περίοδο στην Ελλάδα που δεν μπορεί να ερμηνευτεί και αξίζει περαιτέρω διερεύνησης.

Η μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης προσκαλούν τα μέλη όλων των τμημάτων του συλλόγου στην μεγάλη γιορτή λήξης με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 στις 8 το απόγευμα στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης.

Η θέση της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων (ΠΕΘ) για την απόφαση του ΣτΕ που ακυρώνει την ΚΥΑ για τις Απαλλαγές από το μάθημα των Θρησκευτικών

Η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων χαιρετίζει την απόφαση, υπ' αριθμ. 1478/2022 της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ)...

Λειτουργία των Γραφείων της ΕΠΣ Πιερίας

Από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και μέχρι τη Δευτέρα 1 Αυγούστου, τα γραφεία της ΕΠΣ Πιερίας...

Τελικά η Ελλάδα, κυριολεκτικά, «Ανήκει Στη Δύση!...»

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος*


Θυμήθηκα σήμερα, μου το υπαγορεύουν τα δραματικά σε διεθνές επίπεδο με σαφείς επιπτώσεις και για εμάς τους Έλληνες και την Ελλάδα, οικονομικο-πολιτικο-κοινωνικά γεγονότα που εκτυλίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς, την ιστορική και πολύ συχνά παρεξηγημένη εκείνη ρήση-επιβεβαίωση του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή:

«Όλα προσεύχονται»: το τελευταίο μάθημα στην Στ' δημοτικού

Του Δημήτρη Νατσιού *

Όσοι δάσκαλοι δίδαξαν στην Στ’ δημοτικού και οι γονείς παιδιών που τέλειωσαν το πρώτο, αθώο και ηλιόλουστο, πρώτο σχολείο, θα καταλάβουν καλύτερα. Έρχεται η ώρα του αποχαιρετισμού, της αποφοίτησης. Ώρα χαρμολύπης.
 

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 11η Ιουλίου είναι η 192η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (193η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 173 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Δευτέρα σήμερα 11 Ιουλίου 2022