Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Ψηφίστηκαν οι πρώτες νομοθετικές πρωτοβουλίες για την αλιεία στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού.


Ψηφίστηκαν οι νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού «Θεματικός Τουρισμός - Ειδικές μορφές τουρισμού...

Η Κατερίνη άναψε το χριστουγεννιάτικο της δέντρο στο "Πάρκο των Χρωμάτων" (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΣ Τιτάνες Δράμας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

Ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει τους Τιτάνες Δράμας την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 12:00, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Δράμας Δημήτρης Κραχτίδης, σε αγώνα για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας την Κυριακή 9 Δεκέμβρη στην Θεσσαλονίκη

Μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ -Την Κυριακή 9 Δεκέμβρη, στο Παλαί ντε Σπορ στη Θεσσαλονίκη. Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Συλλήψεις για κλοπές σε καταστήματα της Κατερίνης

Συνελήφθησαν χθες (6 Δεκεμβρίου 2018) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, δύο ημεδαπές ηλικίας 40 και 38 ετών...

Σύλληψη για απάτη στην Κατερίνη. Με την χαρτομαντεία εξαπατούσε πολίτες...

Συνελήφθη χθες (6 Δεκεμβρίου 2018) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 63χρονη ημεδαπή...

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου


Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 10.12.2018...

Εξόρμηση κλιμακίου ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας σε Αιγίνιο και Κολινδρό

Το Αιγίνιο και τον Κολινδρό επισκέφθηκαν, την εβδομάδα που διανύουμε, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία, στο πλαίσιο μιας σειράς ενημερωτικών συναντήσεων με πολίτες που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Νέας Δημοκρατίας Πιερίας.

Βιβλιοπαρουσίαση Αντώνη Σαμολαδά

Στην κατάμεστη αίθουσα της Αστικής Σχολής του Δήμου Κατερίνης, έλαβε χώρα με απόλυτη επιτυχία η παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής του Αντώνη Σαμολαδά που φέρει τον τίτλο «Ερωτευμένες Λέξεις».

Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Πιερία για μαστροπεία

Συνελήφθησαν χθες (6 Δεκεμβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας - Κολινδρού, ένας 37χρονος ημεδαπός και ένας 34χρονος αλλοδαπός, για μαστροπεία.

Φωτογραφίες από την επίσκεψη εργασίας του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Μόσχα

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης συνελήφθη 51χρονος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Σε έρευνες των αστυνομικών σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική εντοπίσθηκαν στην κατοχή του πάνω από 1,3 κιλά κάνναβη και ποσότητες κοκαΐνης. Επιπλέον συνελήφθη 57χρονος για κατοχή ποσότητας κοκαΐνης που προμηθεύτηκε από τον 51χρονο.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - Παναθλητικός ΑΕ Συκεών 59-70

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 59-70 από τον Παναθλητικό Συκεών, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε εξ αναβολής αγώνα για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Φωτογραφίες από τα χθεσινά επεισόδια στην Θεσσαλονίκη

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τα χθεσινά επεισόδια στην Θεσσαλονίκη έξω από το ΑΠΘ. Κινδύνεψαν το εργοτάξιο του μετρό καθώς και η περιοχή μπροστά από το Άσυλο του παιδιού (Εγνατία με Εθνικής Αμύνης).


Ενημερωτική συνάντηση του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου στην Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Αερίου

Ενημερωτική συνάντηση για τις διαδικασίες που αφορούν την ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου στην Κατερίνη πραγματοποίησε ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος στα γραφεία της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Αερίου.

Το νέο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας.

Μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων των εκλογών του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας...

GDPR: Πόσο μας αφορά; Οι αλλαγές που προβλέπει ο Νέος Γενικός Κανονισμός για τα Προσωπικά Δεδομένα στις ιδιωτικές επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα:

Σήμερα η έναρξη του "Πάρκου των Χρωμάτων" στην Κατερίνη με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Τα γιορτινά του φόρεσε το Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης, που περιμένει καθημερινά μικρούς και μεγάλους να υποδεχθούν τα Χριστούγεννα με εκδηλώσεις και δρώμενα.

Η Μακεδονία δικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας


➤ Γιώργος Ρωμανός
Συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής


Συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί όσα συμβαίνουν με την «Συμφωνία των Πρεσπών». Το περί δικαίου αίσθημα του λαού έχει εκδηλωθεί καταλυτικά εναντίον της «Συμφωνίας» με τα γιγαντιαία συλλαλητήρια.

Ο φύλακας άγγελος των μικρών Ρομά της Θεσσαλονίκης π. Αθηναγόρας, σήμερα στην Αγία Άννα Κατερίνης

ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ για την ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Ξεκίνησε να τρέχει από χθες στις 7 π.μ. ο Σωτήρης Σωτηρίου (δρομέας μεγάλων αποστάσεων) από την ΑΚΡΟΠΟΛΗ-Αθήνα, με τελικό προορισμό το ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ-Θεσσαλονίκη, με σκοπό να αναδείξει ζητήματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία.

ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ – ΑΡΧΕΛΑΟΥ

Ανδρών: ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Σάββατο 8/12 και ώρα 19:00

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 3-0

Το αήττητο σερί τους συνέχισαν οι αήττητες κορασίδες του Πιερικού αφού πέτυχαν την 7η νίκη σε 7 αγώνες κερδίζοντας την ομάδα του Πάνθεον με 3-0 σετ.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

43 π.Χ. - Δολοφονείται ο Μάρκος Τύλλιος Κικέρων.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
➤ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ
➤ ΝΕΟΦΥΤΟΣ
➤ ΙΣΙΔΩΡΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 7 Δεκεμβρίου 2018