Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ : Αποτελέσματα γυναικών και παγκορασίδων.

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ - Ο Βασιλιάς των λιονταριών (The Lion King)

"Η Ιεραποστολή ως Σταυροαναστάσιμο γεγονός". Ομιλία από τον Επίσκοπο Αρούσσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικο.


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ρακκάς και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μένουμε Θεσσαλονίκη. Ούτε φυγή, ούτε υποταγή» στην «ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ»

Αύριο Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 στις 6:00 το απόγευμα στην ραδιοφωνική εκπομπή η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ", στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM με τον Μιχάλη Κανταρτζή, καλεσμένος θα είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ρακκάς και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μένουμε Θεσσαλονίκη.»

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης

Σύσσωμος ο σύλλογος διδασκόντων και ο διευθυντής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους...

CLLD/LEADER 2014-2020 από την Πιερική Αναπτυξιακή

Με επιτυχία η πρώτη ενημερωτική εκδήλωση της Πιερικής Αναπτυξιακής για την 1η πρόσκληση έργων ιδιωτικού χαρακτήρα του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020.

Η Κατερίνα Νικολαΐδου του ΝΟΚΑΤ στην Εθνική ομάδα Κωπηλασίας

Η Εθνική ομάδα Κωπηλασίας θα συμμετέχει στη πρώτη διεθνή ρεγκάτα της χρονιάς που θα διεξαχθεί στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας από 12 έως και 14 Απριλίου και δεν είναι άλλη από την γνωστή ρεγκάτα που είναι αφιερωμένη στον Πάολο Νταλόλια.

ΕΛ.Π.ΠΙ. ΕΤΗΣΙΑ ΚΕΡΑΣΟΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ 70ΧΛΜ

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ποδηλατήσαμε μαζί με φίλους και από Θεσσαλονίκη, όχι μόνο ανάμεσα στις πανέμορφες ανθισμένες κερασιές του Λόφου-Ράχης...

Δωρεά έντεκα (11) στρωμάτων στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστης Μυστρίδης για την δωρεά έντεκα (11) στρωμάτων που θα καλύψουν ανάγκες του νοσοκομείου, αντικαθιστώντας άλλα παλαιότερα...

Συλλυπητήρια

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια...

«Μην ελπίζετε εις ξένους... και υιούς νενοθευμένους»

Του Στέλιου Παπαθεμελή*

Εκεί που φτάσαμε, αγωνιούμε να γλιτώσουμε από τη Χάρυβδη αλλά μήπως, όπως έλεγαν οι Ρωμαίοι, «incidit in Scyllam cupiens vitare Charybdim», πέφτουμε δηλαδή στη Σκύλλα, στην επιθυμία μας ν’ αποφύγουμε τη Χάρυβδη.

Προθεσμίες Μετεγγραφικής Περιόδου 2019-2020 - ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Αναλυτικά οι περίοδοι μετεγγραφών έχουν ως εξής:

Πρόσκληση από το " Ινστιτούτο Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πιερίας – Ολύμπου" - Οργανωτική συνδιάσκεψη το «Λίκνο των Μουσών»

Το Ινστιτούτο Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πιερίας – Ολύμπου το «Λίκνο των Μουσών» εργάζεται σε εθελοντική βάση για την ανάδειξη, προβολή και αξιοποίηση του υλικού και άυλου πλούτου της Πιερίας.

Ολύμπια ΓΣ Λάρισας – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

Ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει την Ολύμπια Λάρισας την Κυριακή 14 Απριλίου στις 13:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, σε αγώνα για την 21η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΚΕ - Για τα δάνεια των κομμάτων

Η Οικονομική Εισαγγελία, με σχετική παραγγελία της, ζήτησε την άσκηση ποινικών διώξεων για τις δανειοδοτήσεις των κομμάτων. Η δίωξη αφορά τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Ερώτηση του βουλευτή Σ. Καστόρη για τρόπο καταβολής τιμήματος χρήσης δημόσιων καστανοτεμαχίων

Πρόβλημα το εφάπαξ και προκαταβολικά, λύση οι δόσεις.

Το σοβαρό πρόβλημα που δημιουργεί στους καστανοπαραγωγούς η εφάπαξ καταβολή του τιμήματος χρήσης δημόσιων καστανοτεμαχίων αναδεικνύει...

Παρουσίαση Α΄ Βοηθειών από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας στο Καταφύγιο της Κορομηλιάς

Την Κυριακή 07 Απριλίου 2019, η Διασωστική Ομάδα Πιερίας βρέθηκε στο Καταφύγιο της Κορομηλιάς.

Νίκος Τσερτικίδης : "Να δώσουμε στον Δήμο Κατερίνης την αξία που του αρμόζει"

Γράφει ο Νίκος Τσερτικίδης*

- Ζω και ζούμε σε ένα Δήμο που εκτείνεται από τα Πιέρια Όρη έως και τα όρια του Θερμαϊκού κόλπου. Λίγοι Δήμοι στην χώρα μας έχουν αυτό το πλεονέκτημα και είναι στα χέρια μας να το αξιοποιήσουμε κατάλληλα και με δράσεις που θα αναδείξουν τις φυσικές ομορφιές και τις δυνατότητες του τόπου μας.

"ΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ 1919-2019" -- "ΠΟΝΤΟΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΙΑΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ"

Η Ένωση Ποντίων Πιερίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 100η επέτειο της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, σας προσκαλεί την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 19:30 στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κατερίνης, όπου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία:

WWF ΕΛΛΑΣ : "ΣΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΜΑΣ"

Λέμε όχι στα καταστροφικά σχέδια της κυβέρνησης για νομιμοποίηση αυθαιρέτων σε θάλασσες και παραλίες. Η προστασία των ελληνικών ακτών είναι μια μάχη που θα τη δώσουμε όσες φορές χρειαστεί.

Το ΣΔΕ Κατερίνης παρουσίασε την θεατρική παράσταση "Πάρτυ γενεθλίων"

Εκπαιδευόμενοι/ες του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Κατερίνης παρουσίασαν (29/3) στο συνεδριακό κέντρο του δήμου Κατερίνης στο πλαίσιο σχεδίου δράσης/project το έργο «Πάρτυ Γενεθλίων»...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

428 - Ο Νεστόριος γίνεται Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΔΗΜΟΚΛΗΣ
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
ΖΗΝΩΝ
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 10 Απριλίου 2019