Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Το ΣΔΕ Κατερίνης παρουσίασε την θεατρική παράσταση "Πάρτυ γενεθλίων"

Εκπαιδευόμενοι/ες του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Κατερίνης παρουσίασαν (29/3) στο συνεδριακό κέντρο του δήμου Κατερίνης στο πλαίσιο σχεδίου δράσης/project το έργο «Πάρτυ Γενεθλίων»...

σε σκηνοθεσία Μαριάνας Γιαννακίδου και μουσική Μαρίας Τσομίδου. Την εκδήλωση προλόγισε η συντονίστρια εκπαιδεύτρια Σ. Τερζοπούλου, χαιρετισμό και συγχαρητήρια έδωσε ο διευθυντής του ΣΔΕ Θ.Παπαγεωργίου και εκ μέρους του δημάρχου Κατερίνης Σ. Χιονίδη η αντιδήμαρχος Κατερίνης Παρθένα (Πιπίτσα) Παρτσαλίδου-Μακρίδου, που συνεχάρη τον δ/ντή του σχολείου Θ.Παπαγεωργίου, τις κυρίες Σ. Τερζοπούλου, Μ. Γιαννακίδου, Μ. Τσομίδου, πρωτίστως δε τους εκπαιδευόμενους/ες για το ζήλο και το μεράκι που επιδεικνύουν με την τακτική φοίτηση και την ενεργή συμμετοχή τους. Επίσης, πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα το ΣΔΕ σε κάθε δράση του. Ακολούθως χαιρέτησε και ευχαρίστησε και η σκηνοθέτης Μ. Γιαννακίδου.

Οι πρώην απόφοιτοι και νυν μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ Κ. Μελιόπουλος και Γ. Τσακιρίδου, που συμμετέχουν ως εθελοντές στη θεατρική ομάδα, ευχαρίστησαν τον διευθυντή Απόστολο Τότσικα, τους καθηγητές και τους συμμαθητές τους για την ευκαιρία που τους έδωσαν να είναι συνδημιουργοί στη θεατρική παράσταση και για την τιμή και υποστήριξη που εισέπραξαν με τη φυσική παρουσία τους.

Η Αθηνά Κόσυβα, εκπαιδευόμενη του ΣΔΕ και μια από τις «συνπρωταγωνίστριες», άδραξε την ευκαιρία να ευχαριστήσει εκ μέρους όλων των εκπαιδευομένων τους συντελεστές, τους θεατές και τους συνεκπαιδευόμενους της.

Κλείνοντας η εκδήλωση ο δ/ντής συνεχάρη τους εκπαιδευόμενους, ευχαρίστησε τους θεατές και τους προσκάλεσε στην ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο και για την οποία η ημερομηνία θα ορισθεί και θα ανακοινωθεί μέσα από τα τοπικά ΜΜΕ.


ΣΔΕ Κατερίνης