Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Στην Κατερίνη ο Κ. Χατζηδάκης για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ν.Δ.

Παρουσία του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018, η διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τις αναπτυξιακές προτάσεις του κυβερνητικού προγράμματος της Ν.Δ. για την Πιερία. Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Έλληνα πιλότου Γεώργιου Μπαλταδώρου που έπεσε υπέρ πατρίδος.

Η διευρυμένη συνεδρίαση ξεκίνησε με σύντομη τοποθέτηση του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε Πιερίας Γιάννη Κουρινιώτη, ο οποίος επεσήμανε μια σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Πιερίας, εξαιτίας των επιλογών και της αδράνειας της σημερινής κυβέρνησης, όπως η μείωση στην τιμή του γάλακτος για τους κτηνοτρόφους κατά 0,15 ευρώ το κιλό. Παράλληλα, επεσήμανε τις δυνατότητες ανάπτυξης της Πιερίας τόσο στον αγροτικό όσο και στον τουριστικό τομέα. Στο ίδιο μήκος κύματος ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των κομματικών στελεχών που συμμετείχαν στη διευρυμένη συνεδρίαση.

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Β’ Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος έχει οριστεί αρμόδιος για την κατάρτιση των επιμέρους περιφερειακών αναπτυξιακών προγραμμάτων και το συντονισμό του προεκλογικού αγώνα του κόμματος στην Κεντρική Μακεδονία, ζήτησε από τα κομματικά στελέχη να βρίσκονται σε εγρήγορση, καθώς και την κατάθεση συγκεκριμένων αναπτυξιακών προτάσεων για την περιοχή.

Στη διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας, μεταξύ άλλων, συμμετείχαν ο Βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος, η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο Αν. Γραμματέας Οργανωτικού Β. Ελλάδος Άνθιμος Αμανατίδης, ο Τομεάρχης Πιερίας Λευτέρης Κλώνος, οι Πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ο. Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας και Δίου Ολύμπου Θόδωρος Πυρόβολος, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Θανάσης Λιακόπουλος και Λευτέρης Μωυσιάδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δημήτρης Τσιμήτρης και Άρης Αγγέλου, Η Αντιδήμαρχος Κατερίνη Πιπίτσα Μακρίδου, ο Αντιδήμαρχος Δίου Ολύμπου Γιάννης Πούλιος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δίου Ολύμπου Θανάσης Παπαμιχαήλ, οι πρώην Βουλευτές Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, Δημήτρης Χριστογιάννης, Βαγγέλης Πολύζος, Αντώνης Καρπούζας και Θόδωρος Μήτρας, οι πολιτευτές Γιώργος Παπαστεργίου, Δημήτρης Μπέης και Κλεόβουλος Θεοτόκης, πλήθος κομματικών στελεχών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας.