Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Η Διοίκηση του Ράδιο ΤΑΞΙ Κατερίνης είναι σε αγαστή συνεργασία με τη νέα Δημοτική Αρχή του Δ. Κατερίνης.

Με αφορμή μία ανάρτηση του Blog «Λευτεριά» που αναφέρεται σε «οργή ταξιτζήδων για αφαίρεση πινακίδας από τη νέα Δημοτική Αρχή» Κατερίνης, η Διοίκηση του Ράδιο Ταξί Κατερίνης 18300 - ανακοινώνει και διευκρινίζει τα εξής:


Δηλώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι εμείς ως Διοίκηση του Ράδιο Ταξί Κατερίνης έχουμε αγαστή συνεργασία με τη νέα Δημοτική Αρχή Κατερίνης και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας εμφανίζει ως αντιπάλους με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Κουκοδήμο και γενικότερα με τη Διοίκηση του Δήμου.

Συγκεκριμένα, ενημερώνουμε ότι ύστερα από δικό μας αίτημα, πριν από αρκετούς μήνες, η προηγούμενη Διοίκηση του Δήμου Κατερίνης είχε, πρόσφατα, τοποθετήσει μια πινακίδα κοντά στην πιάτσα τού Ράδιο Ταξί Κατερίνης, στην πλατεία Ελευθερίας, προκειμένου να διευκολύνονται τα οχήματα του Ράδιο Ταξί Κατερίνης να στρίβουν αριστερά, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη.

Ωστόσο, η πινακίδα αυτή είχε τοποθετηθεί χωρίς να προηγηθεί αποτύπωση σε συγκοινωνιακή μελέτη και χωρίς απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, γι’ αυτό και η πινακίδα αυτή έπρεπε να αφαιρεθεί, προσωρινά, και, αφού πρώτα γίνουν όλες οι δέουσες διαδικασίες, μόνο τότε να τοποθετηθεί ξανά.

Μετά την αφαίρεση της πινακίδας, την Τετάρτη 4/9/2019, σε επαφή που είχαμε με τη νέα Δημοτική Αρχή, πήραμε διαβεβαίωση από τον Δήμαρχο κ. Κώστα Κουκοδήμο αλλά και από τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Νταντάμη ότι η εν λόγω πινακίδα θα τοποθετηθεί ξανά, αλλά αφού πρωτύτερα γίνουν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες, ώστε να μην προκληθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Θέλουμε να τονίσουμε κατηγορηματικά ότι με την ενέργεια της Δημοτικής Αρχής να τηρεί τις δέουσες διαδικασίες που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία, είμαστε απολύτως σύμφωνοι. Μάλιστα, ανακοινώνουμε πως λάβαμε διαβεβαίωση ότι, αφού γίνει πρώτα η αποτύπωση στη συγκοινωνιακή μελέτη και αφού ληφθεί η σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, η πινακίδα αυτή, σύντομα, θα τοποθετηθεί εκ νέου.

Τέλος, ως Πρόεδρος του Δ.Σ. τού Ράδιο ΤΑΞΙ Κατερίνης θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι, επί προεδρίας μου, ουδέποτε ήρθα σε δημόσια αντιπαράθεση με Φορείς τού τόπου μας. Πάντοτε διευθετούσα τα προβλήματα του κλάδου μας με συνεργασία και συνεννόηση μαζί τους.



Για τη Διοίκηση του Ράδιο Ταξί Κατερίνης 
Ο Πρόεδρος 
Γιώργος Παρθενίδης. 



ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ
ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 18300
Κατερίνη, 5/9/2019