Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019

Μπάρμπεκιου πάρτι στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης για τα 60 χρόνια του συλλόγου

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συνεχίζοντας να γιορτάζει τα 60 χρόνια από την ίδρυση του, την Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 8:30 μ.μ., παρέθεσε μπάρμπεκιου πάρτι με τους αθλητές του αλλά και τους γονείς τους.

Το πάρτι έγινε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, όπου έψησαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα ΝΟΤΑ-ΝΟΤΑ σε μια μοναδική βραδιά.


Τον Ν.Ο.ΚΑΤ. τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Μαυρίδου Σοφία, ο Επικεφαλής του συνδέσμου «Ανανέωση τώρα» κ. Νταντάμης Γεώργιος, ο εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Συμενωνίδης Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Σχολής Γονέων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κατερίνης κ. Κορομπίλης Κων/νος, και ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής του Ναυτικού Ομίλου κ. Σαμαράς Δημήτρης.

Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν παλιοί αθλητές του Ομίλου, όπως ο Επίτιμος Πρόεδρος Κουνδής Σταύρος, ο κ. Φουντούκας Νικόλαος, ο κ. Καραθανάσης Ιωάννης, ο παλιός αθλητής και πρώην μέλος του Δ.Σ. Νίκος Συνδικιώτης, ο κ. Καρπούζας Ευάγγελος, ο κ. Μπούσιου Βασίλειος, ο κ. Γιαλένιας Μάκης, η κα Γιαλένιου Κατερίνα και ο τέως προπονητής του Ν.Ο.ΚΑΤ. Μπικογιάννης Γιώργος .

Από την εκδήλωση δεν έλειπε φυσικά και το νέο αίμα των αυριανών πρωταθλητών ιστιοπλόων και κωπηλατών του Ομίλου, τα παιδιά των προγραμμάτων «Γνωρίζω τη θάλασσα και παίζω» και «Ιππόκαμπος» μαζί με τους γονείς τους καθώς και πολλοί φίλοι του Ομίλου.

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης κ. Καρυώτης Κων/νος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης έχει αποδείξει ότι είναι ένα από τα ιστορικότερα Σωματεία της Πιερίας. Ευχαριστώ τις προηγούμενες διοικήσεις και όλους αυτούς που έχουν συνεισφέρει ώστε αυτά τα 60 χρόνια ο Όμιλος μας να διατηρείται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αυτό που ζητάμε από όλους εσάς τους γονείς είναι να ωθείτε τα παιδιά στον αθλητισμό. Καλή συνέχεια στους αθλητές μας στις αθλητικές τους υποχρεώσεις και ευχαριστώ όλους εσάς τους γονείς, μέλη και φίλους του Ναυτικού Ομίλου για την στήριξη σας.».

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης ευχαριστεί και τους χορηγούς της βραδιάς, την Ζυθοποιία Μύθος Α.Ε., την Κάβα Παπαϊωάννου, την Κάβα Ιωακειμίδου και την εταιρία NICE ICE.

Το πλήθος των παρευρισκόμενων και η επιτυχία της εκδήλωσης αποδεικνύει για άλλη μια φορά την στήριξη και την αγάπη που δέχεται ο Όμιλος από την τοπική κοινωνία καθώς οι επιτυχίες, η συγκίνηση και η υπερηφάνεια που έχει χαρίσει στην Πιερία είναι αναμφισβήτητα.