Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Συναυλία με τον Μάνο Πυροβολάκη στην 89η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου.


Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 στο Αιγίνιο, εορταστική συναυλία με τον Μάνο Πυροβολάκη και τους συνεργάτες του,  στο χώρο εκδηλώσεων της 89ης Εμποροπανήγυρης με ιδιαίτερη επιτυχία.









Mε την παρουσία του δημάρχου Πύδνας – Κολινδρού, της Δημοτικής αρχής, εκπροσώπων των στρατιωτικών, πυροσβεστικών και αστυνομικών αρχών, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φορέων, συλλόγων, καθώς και πλήθους δημοτών, εκθετών και επισκεπτών ολοκληρώθηκε η πρώτη εκ των δύο προγραμματισμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων της εμποροπανήγυρης.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και υπεύθυνος της εμποροπανήγυρης Αιγινίου, κ. Ανδρικόπουλος Αυγουστίνος, καλωσορίζοντας τους παραβρισκόμενους, ευχαρίστησε το Δήμαρχο κ. Βαγγέλη Λαγδάρη για την πολύτιμη στήριξή του, τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας, κ. Κακάνη Κώστα, τους λοιπούς Αντιδημάρχους ,δημοτικούς συμβούλους, τα μέλη της επιτροπής πανηγύρεως και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό, οι οποίοι συνετέλεσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη διοργάνωση της έκθεσης αυτής . 
Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στο θεσμό της εμποροπανήγυρης, τονίζοντας τη συλλογική ευθύνη όλων για τη σωστή   διαχείριση , ανάδειξη και  εξέλιξη του κληροδοτήματος αυτού, ευθύνη προς τις προηγούμενες αλλά και επερχόμενες γενιές. Παρέθεσε ακόμη αναλυτικά τις παρεμβάσεις στο θεσμικό πλαίσιο  που πραγματοποίησε η σημερινή δημοτική αρχή καθώς και τα σχετικά έργα ύψους 100.000 € που υλοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις  , επιλογές που συνέβαλαν στη βελτίωση της φετινής διοργάνωσης.   Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η επιλογή καταξιωμένων καλλιτεχνών για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις για τη βελτίωση της επισκεψιμότητάς της στη  δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε.
  Το μουσικό δίωρο που ακολούθησε από το καλλιτεχνικό σχήμα του Μάνου Πυροβολάκη ψυχαγώγησε το σύνολο των ακροατών και κέρδισε τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων.

                Γραφείο τύπου Δήμου ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ