Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Ν ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΠΑΜΕ-ΠΑΣΕΒΕ-ΠΑΣΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ
Συνάδελφοι ενεργοί και συνταξιούχοι

Δεν φτάνει η εξοντωτική φορολογία και τα χαράτσια που πληρώνουμε.
Δεν φτάνει η αναδουλειά και τα χρέη που διογκώνονται.
 Τώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιδιώκει να δώσει τη χαριστική βολή και στην κοινωνική ασφάλιση, με σοβαρές συνέπειες στη ζωή των εργαζόμενων, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, των συνταξιούχων, αν δεν συναντήσει τη μαζική καταδίκη και το λαϊκό ξεσηκωμό.                


 Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με το νέο σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό, συμπληρώνει και επεκτείνει τους προηγούμενους αντιασφαλιστικούς νόμους.
Παγιώνει τις δραστικές μειώσεις στις συντάξεις και τις κοινωνικές παροχές, που επιβλήθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Σε έκτατη Γ.Σ. που πραγματοποιήθηκε την δευτέρα 01/02/2016 στα γραφεία της ΟΕΒΕΠ. με μοναδικό θέμα για συζήτηση το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 04/02/2016 πάρθηκε η εξής απόφαση.

•        Πραγματοποίηση 24ωρης ΑΠΕΡΓΙΑΣ

•        Συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ΠΑΣΕΒΕ ΠΑΣΥ ΜΑΣ στην κεντρική πλατεία Κατερίνης ώρα 10:30 όπου θα απευθύνουμε χαιρετισμό.

•        Μετά το τέλος της απεργιακής συγκέντρωσης και την καθιερωμένη πορεία θα κατευθυνθούμε στο μπλοκ των αγωνιζόμενων αγροτών και θα καταθέσουμε ψήφισμα συμπαράστασης .



ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ