Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Ο συμπολίτης μας Φώτης Πολυχρόνης θα σφυρίζει για δεύτερη χρονιά στη super league 2.

Ο Κατερινιώτης διαιτητής Φώτης Πολυχρόνης θα σφυρίζει για δεύτερη χρονιά στη super league 2 αφού πέρασε τις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες επιτυχώς. Το ίδιο ισχύει και για τον βοηθό Κώστα Βρούζο από την Κατερίνη επίσης.


Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα το Σεμινάριο Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών 2ης Κατηγορίας στο Καρπενήσι. Το πρόγραμμα της Πέμπτης 29/08 περιελάμβανε αγωνιστικές δοκιμασίες (Fitness test) κατά τις πρωινές ώρες ενώ το απόγευμα ακολούθησαν τα μαθήματα για το Offside, τη Λήψη Αποφάσεων και τη Διαχείριση Αγώνα.

Στις γραπτές Εξετάσεις Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών σημειώθηκε 100% επιτυχία. Αναφορικά με το FIFA Fitness Test, το ποσοστό επιτυχίας κυμάνθηκε στο 98% για τους διαιτητές και στο 94% για τους βοηθούς διαιτητές. 

Για τους Διαιτητές και Βοηθούς διαιτητές, το πρόγραμμα της Παρασκευής περιελάμβανε πρακτική εξάσκηση στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου και ομαδική φωτογράφιση το πρωί, ενώ το απόγευμα έγινε μάθημα με τις ομάδες εργασίας καθώς υπήρξε και ανατροφοδότηση για τα Fitness Test.

Το σεμινάριο Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών 2ης Κατηγορίας συνεχίζεται μέχρι και αύριο Σάββατο στο Καρπενήσι.

Φώτης Πολυχρόνης

Κώστας Βρούζος