Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων


Συνελήφθησαν χθες (19 Δεκεμβρίου 2018) το βράδυ, σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας – Κολινδρού, 52χρονος...

προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος και 4 ακόμα ημεδαποί ηλικίας από 49 έως 58 ετών, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα διαπιστώθηκε να συμμετέχουν σε παράνομο τυχερό παίγνιο. Στον χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τραπουλόχαρτα και μάρκες πονταρίσματος. Επίσης βρέθηκε στον χώρο και στην κατοχή τους το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.040 ευρώ, το οποίο και κατασχέθηκε. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και η 40χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου.


Συνελήφθη χθες (19 Δεκεμβρίου 2018) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 31χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, καθώς κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο κατάστημα διαπιστώθηκε να έχει θέσει σε λειτουργία 45 ηλεκτρονικούς υπολογιστές και με τη χρήση κεντρικού ηλεκτρονικού υπολογιστή (server) μετέτρεψε τις οθόνες των υπολογιστών από τυχερά ηλεκτρονικά παίγνια σε νόμιμες ιστοσελίδες, παρεμποδίζοντας τον αστυνομικό έλεγχο. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και η 35χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου.