Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Ύφεση της κακοκαιρίας στον Δήμο Κατερίνης: Στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές επιχειρούν τα συνεργεία αποχιονισμού

Σταδιακή ύφεση παρουσιάζουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που έπληξαν από χθες κατά τις πρώτες πρωινές ώρες και τον Δήμο Κατερίνης, με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις και τον παγετό. 


«Οι χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν στο σύνολο του Δήμου βρήκαν σε ετοιμότητα το μηχανισμό του Δήμου Κατερίνης και τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και με τον συντονισμό του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα, αποτελεσματικά τα όποια προβλήματα προέκυψαν στο οδικό δίκτυο ευθύνης μας» σημειώνει σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Κατερίνης Δημήτρης Ντούρος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, τα εκχιονιστικά μηχανήματα, τα μηχανήματα έργου και οι αλατιέρες του Δήμου, εξακολουθούν να επιχειρούν με έμφαση στην περαιτέρω διάνοιξη και καθαρισμό του οδικού δικτύου σε ορεινές, ημιορεινές περιοχές, στο Χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου, όπου πλέον η κυκλοφορία διεξάγεται χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες.

Παράλληλα, δίνεται προτεραιότητα για τη διευκόλυνση διεξαγωγής της κυκλοφορίας σε δρόμους και σημεία πρόσβασης που οδηγούν σε σχολεία, ποιμνιοστάσια, σε κεντρικές αρτηρίες και εν συνεχεία σε εσωτερικούς δρόμους οικισμών κ.α.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
27-02-2018