Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Ανακοίνωση του τμήματος Στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

Με αφορμή ένα ατύχημα στο στάδιο, το οποίο ευτυχώς δεν είχε τραγική κατάληξη, και τον μονομερή και ψευδή και απαράδεκτο τρόπο που αυτό παρουσιάστηκε από κάποιες τοπικές ιστοσελίδες...

αναδημοσιεύουμε μια ανάρτηση μας από το "μακρινό"2020 (υπήρξε και παλαιότερη σχετική). Τι άλλαξε από τότε μεσούσης της πανδημίας; 

Ποιοι ΔΕΝ επιθυμούν την ασφάλεια αθλουμένων και αθλητών και ΔΕΝ σέβονται και ΔΕΝ τηρούν το πρόγραμμα του σταδίου;
Για ποιους λόγους το κάνουν;

Ως διοίκηση του αρχαιότερου και ενός εκ των μεγαλύτερων συλλογών της πόλης και επειδή είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύουμε την υγεία και την σωματική ακεραιότητα των αθλητών μας
και για λόγους δημόσιας υγείας, επαναφέρουμε το θέμα και ΖΗΤΟΥΜΕ από όλους ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, όπως αυτό είχε ανακοινωθεί επίσημα.


Παραθέτουμε την από 22/9/2022 απόφαση του Οργανισμού Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης, για την καλύτερη – ασφαλέστερη εξυπηρέτηση του κοινού:

Από τον Οργανισμό Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης, για την καλύτερη – ασφαλέστερη εξυπηρέτηση του κοινού, το πρόγραμμα άθλησης στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (διάδρομοι ταρτάν, αίθουσα οργάνων γυμναστικής κάτω από την κερκίδα), διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07:30 π.μ. έως τις 15:30 & από τις 20:30 έως τις 22:00 οι παραπάνω αθλητικοί χώροι, θα είναι στη διάθεση των αθλούμενων δημοτών μας.
Επίσης, το Σάββατο κατά τις ώρες 07:30 π.μ. έως τις 20.00.

Υπενθυμίζεται ότι στη διάθεση του κοινού χωρίς χρονικούς περιορισμούς τίθεται ο υπό διαμόρφωση βοηθητικός αθλητικός χώρος δίπλα στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο.

Σχετική ανακοίνωση θα αναρτηθεί και στην είσοδο του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου.