Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Εικόνες εγκατάλειψης στο Β΄ ΔΑΚ (Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ) - ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνες που δεν αρμόζουν σε αθλητικό κέντρο πρωτεύουσας ενός νομού, όπου καθημερινά αθλούνται εκατοντάδες παιδιά, αθλητές και αθλήτριες, σας παρουσιάζει σήμερα η "ΑΛΗΘΕΙΑ".

Άκοπα χόρτα στους εξωτερικούς διαδρόμους ανάμεσα στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, ακαθάριστα φρεάτια, σκουριασμένα και ραγισμένα τοιχία στους εξωτερικούς χώρους του Β΄ ΔΑΚ (γήπεδο τένις), μαρτυρούν ότι έχει πάρα πολύ καιρό, κάποιο χέρι του ΟΠΠΑΠ Κατερίνης (Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας) και του Δήμου Κατερίνης, να τα διορθώσει ή τουλάχιστον να τα συντηρήσει.

Και η πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό μας όταν βλέπουμε αυτές τις εικόνες είναι ΓΙΑΤΙ; Δεν τις έχουν δει αυτές τις απαράδεκτες εικόνες τα μέλη της διοίκησης του ΟΠΑΠ ή της διοίκησης του Δήμου Κατερίνης; Τους αρέσουν αυτές οι εικόνες; Δεν το πιστεύουμε, σε κανέναν δεν αρέσουν τέτοιες εικόνες.  ΓΙΑΤΙ τότε δεν κάνουν κάποια παρέμβαση; Οι αθλητές-τριες, οι γονείς, τις βλέπουν πάντως κάθε μέρα...

Στην τελευταία μεγάλη βροχόπτωση πριν από λίγο καιρό, ο προαύλιος χώρος του Β΄ ΔΑΚ είχε γεμίσει παντού νερά. Δεν μπορούσες να πατήσεις κάπου χωρίς να γίνεις μούσκεμα. Από τα χόρτα και τα ακαθάριστα φρεάτια, το νερό δεν έβρισκε καμία διέξοδο για να φύγει. Στην επόμενη δυνατή βροχή η κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ", θα είναι εκεί να σας δείξει τι συμβαίνει στο Β΄ ΔΑΚ όταν... βρέχει!

➤ Δείτε το βίντεο της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ": https://youtu.be/RBNF6ZvWw44