Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Εξόρμηση στελεχών Ν.Δ. στην Πιερία

Εξόρμηση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, με αφορμή την παρουσία του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, το επόμενο Σαββατοκύριακο.
  Το κλιμάκιο του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αποτελούμενο από τους από τους Βουλευτές Κωνσταντίνο Τσιάρα, Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο, Ιάσων Φωτήλα, Αν. Τομεάρχη Υγείας, Μάξιμο Χαρακόπουλο, Αν. Τομεάρχη Εσωτερικών, τον Βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμο, τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Γιάννη Κουρινιώτη και τοπικά κομματικά στελέχη, επισκέφθηκε τοπικές παραγωγικές μονάδες και κοινωνικούς φορείς της περιοχής μας.

Η περιοδεία ξεκίνησε το πρωί από το Αιγίνιο και τη Βιομηχανία Μονωτικών Υλικών και ειδών συσκευασίας τροφίμων «ΤΙΚΤΑΣ», καθώς και την εταιρεία «GINOX» που ειδικεύεται στην παραγωγή επαγγελματικών ψυγείων και ανοξείδωτων κατασκευών. Ακολούθησε επίσκεψη Βιοτεχνία Παραγωγής Έτοιμων Παραδοσιακών Σαλατών «ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ» στην Κατερίνη, καθώς και στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ».

Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του κλιμακίου της Ν.Δ. στην Πιερία ήταν η Βιομηχανία Ελιάς «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ– Olymp» και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «ΣΠΕΚΟ ΒΡΟΝΤΟΥΣ». Τα στελέχη των παραγωγικών μονάδων της Πιερίας, ενημέρωσαν τους Βουλευτές της Ν.Δ. και τα κομματικά στελέχη για την παραγωγική διαδικασία των μονάδων τους και την προσφορά τους στην τοπική οικονομία, μέσω των εξαγωγών.

Το απόγευμα, τα μέλη του κλιμακίου παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους των Τοπικών Μ.Μ.Ε., ενώ το βράδυ ήταν ομιλητές σε πολιτική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης. Σημειώνεται ότι για 3η συνεχόμενη χρονιά, η ΝΔ ξεφεύγει από τα στενά εθιμοτυπικά όρια της επίσκεψης στη Συμπρωτεύουσα και συγκροτεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων επισκέψεων με ευρύτερη θεματολογία, από τις 3 έως και τις 14 Σεπτεμβρίου. Η ΝΔ σύσσωμη στη Β. Ελλάδα βρίσκεται κοντά στην κοινωνία που μοχθεί, που παράγει, που εργάζεται και που αισιοδοξεί!


ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ