Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Τελικός κυπέλλου βόλεϊ Ελλάδος - Και οι δυο έμειναν ικανοποιημένοι, κέρδισε η Θεσσαλονίκη!


Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το κύπελλο στο βόλεϊ στον τελικό απέναντι στον Ηρακλή και επιβεβαίωσε την μεγάλη άνοδο του στο συγκεκριμένο άθλημα.




Ήταν καλύτερος, ήταν το φαβορί και δίκαια στέφθηκε κυπελλούχος και δείχνει ότι θα φέρει στο μέλλον και νέες χαρές και επιτυχίες στους φίλους του.

Από την άλλη ο Ηρακλής μπορεί να είναι και αυτός ικανοποιημένος, αφού για δεύτερη συνεχή χρονιά παίζει στον τελικό, κοίταξε στα μάτια τον ΠΑΟΚ και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, παρά το γεγονός ότι τα οικονομικά του δεδομένα είναι κατά πολύ μικρότερα από αυτά τόσο του ΠΑΟΚ αλλά και των άλλων ομάδων που συμμετείχαν στο final 4.

Ο τίτλος του "Αυτοκράτορα" που του έχει δοθεί αντικατοπτρίζει απόλυτα την ιστορία αλλά και το μέλλον του Ηρακλή, αφού τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί σε όλα τα "μικρά" πρωταθλήματα (Εφήβων, νέων, παίδων κ.α.).

Η νίκη δεν ήταν εύκολη για τον ΠΑΟΚ (εκτός του 2ου σετ) που χρειάστηκε να πιεστεί, να σοβαρευτεί και να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες του απέναντι σε ένα Ηρακλή που ήταν αποφασισμένος να πολεμήσει μέχρι το τέλος.

Η επιτυχία είναι μεγάλη για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία, αφού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δυο ομάδες της βρέθηκαν στον τελικό ενός final 4.