Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνων και Εμπόρων Ν.Πιερίας, ανακοινώνει και καλεί τους επαγγελματίες, εμπορους, βιοτέχνες σε ΚΛΕΙΣΙΜΟ των επιχ/σεων την ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2016  και συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Ελευθερίας στις 10,30 π.μ.    


 Σ΄αυτή την κρίσιμη για το μέλλον της Ελληνικής οικονομίας συγκυρία, η ψήφιση επώδυνων μέτρων θα αυξήσουν υπέρμετρα τα ασφαλιστικά και φορολογικά βάρη ολων μας και τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά αφου:
# Δεν διασφαλίζουν μακροπρόθεσμα την βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος, αντίθετα εχουν αποκλειστικά και μόνον φοροεισπρακτική λογική.
#Σε συνδυασμό με την υψηλή φορολόγηση η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών θα ενισχύσει την μαύρη εργασία, την φοροδιαφυγή.
#Θα χαθούν χιλιάδες θέσεις απασχόλησης
#θα απωλεσθούν μακροπρόθεσμα στο Δημόσιο και στα Ασφαλιστικά Ταμεία τεράστια έσοδα από φόρους και εισφορές που δεν θα εισπραχθούν, διότι θα είναι αδύνατον να καταβληθούν.
Η προτεραιότητα της Κυβέρνησης δεν πρέπει να είναι πρόσθετα νέα βάρη στις πλάτες μας χωρίς να διασφαλίζει την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος. Αλλά να δημιουργήσει ένα δίκαιο φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα που θα στηρίζονται στις αρχές της ανταποδοτικότητας και της δίκαιης κατανομής των βαρών
                                   ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ
#για ένα δίκαιο φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα
#για την απόσυρση των  εξοντωτικών νομοσχεδίων που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρνει προς ψήφιση
#για την βιωσιμότητα των επιχ/σεων μας
                        ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ  ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΚΑΙ
         ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
      ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

                           Στις 10:30 πμ.