Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Συνάντηση του Προέδρου και στελεχών του Ε.ΠΑ.Μ. με τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου

Στο πλαίσιο Πανθεσσαλικής περιοδείας του Προέδρου του Ε.ΠΑ.Μ. κ. Δημήτρη Καζάκη, στις 30/5/2018 και ώρα 2 μ.μ. στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση παρόντων από την πλευρά του δικηγορικού συλλόγου Βόλου...

του Προέδρου κ. Χρήστου Στρατηγόπουλου, του Γενικού Γραμματέα κ. Βασίλη Μπακαλιάνου και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Διαμαντή. Από το Ε.ΠΑ.Μ. στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. κ. Δημήτρης Καζάκης, ο Περιφερειάρχης Νομού Μαγνησίας και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας κ. Απόστολος Μόσχος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας κ. Γιώργος Λέτσιος, και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας κ. Λάμπρος Μπακόλας.

Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα, διήρκησε περί την μιάμιση ώρα και συζητήθηκαν – αναπτύχθηκαν πολλά ζητήματα που αφορούν τόσο τα τρέχοντα εθνικά και οικονομικά θέματα, όσο και την μήνυση που κατέθεσε το Ε.ΠΑ.Μ. «επί εσχάτη προδοσία», κατά πολιτικών και όχι μόνο, στελεχών των κυβερνήσεων από το 2010 μέχρι και το 2017. Ο δικηγορικός σύλλογος, δια των εκπροσώπων του στη συνάντηση, έδειξε ενδιαφέρον για τις θέσεις του Ε.ΠΑ.Μ. και με την ολοκλήρωση της συνάντησης εξέφρασε το ενδιαφέρον για περεταίρω συναντήσεις – συζητήσεις, γεγονός που έγινε φυσικά δεκτό από το Ε.ΠΑ.Μ., το οποίο έχει σαν βασική του θέση και αρχή την ενημέρωση των πολιτών και των φορέων, τόσο για τα εθνικά και οικονομικά ζητήματα της χώρας, όσο και για τις απαντήσεις – λύσεις επί των θεμάτων αυτών.

Το Ε.ΠΑ.Μ. πιστό στις αρχές και στις δεσμεύσεις του, συνεχίζει τον αγώνα για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και τις κατοχικές συμβάσεις, στη βάση πάντα μιας δημοκρατικής πατριωτικής διακυβέρνησης, που έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε η πατρίδα μας.