Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

Σάββατο 10 Μαρτίου Βιωματική ομιλία με το Κωνσταντίνο Φυτόπουλο με θέμα: "Αναζητώντας την γαλήνη του Νου μας "

Βιωματική ομιλία με τον Ομοιοπαθητικό, Ψυχίατρο, Ψυχοθεραπευτή Κωνσταντίνο Φυτόπουλο με θέμα "Αναζητώντας την γαλήνη του Νου μας " είναι η επόμενη εκδήλωση της Οικολογικής Ομάδας "Μητέρα Γη".

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου, στις 6:30 το απόγευμα, στον 1ο όροφο του Συνεδριακού Κέντρου Κατερίνης "Εκάβη"

Αναζητώντας την γαλήνη του Νου μας

Η Ζωή εκτός από αγώνας για την επιβίωση, είναι και μια περιπέτεια, ένα ταξίδι προς την ωριμότητα, την ψυχολογική ανάπτυξη και την εσωτερική ενοποίηση.

Στο ταξίδι αυτό, η μεταμόρφωση του φόβου και των κάθε λογής αντιστάσεων που προκαλεί, σε εσωτερική γαλήνη του νου και αγάπη, είναι κομβική και καθοριστική.

Η Ψυχή μας και ο εσωτερικός μας θεραπευτής συνήθως ξέρει και τον τρόπο και τον δρόμο. Το στοίχημα είναι το πώς επανασυνδεόμαστε μαζί τους, ώστε να την αφουγκραστούμε, γαληνεύοντας τις αναταράξεις του Νου και παίρνοντας απόσταση από τον μηχανικό και προγραμματισμένο μας, τρόπο σκέψης και αντίδρασης .

Στην βιωματική ομιλία του Σαββάτου, θα παρουσιάσουμε και θα εξερευνήσουμε το θέμα καθώς και θα επιχειρήσουμε να πάρουμε μια μικρή βιωματική γεύση από εκείνη την γαλήνια εσωτερική μας διάσταση που βρίσκεται πίσω και πέρα από τις αναταράξεις του Νου μας

Η είσοδος είναι ελεύθερη


Οικολογική Ομάδα "Μητέρα Γη"
www.motherearth.gr & union@motherearth.gr