Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Επικίνδυνο μεταλλικό στέγαστρο στην οδό Σαρανταπόρου στην Κατερίνη, απειλεί την σωματική ακεραιότητα των διερχόμενων πολιτών.

Επικίνδυνο μεταλλικό στέγαστρο στην οδό Σαρανταπόρου στην Κατερίνη, απειλεί την σωματική ακεραιότητα των διερχόμενων πολιτών.Επικίνδυνο μεταλλικό στέγαστρο στην οδό Σαρανταπόρου στην Κατερίνη, απειλεί την σωματική ακεραιότητα των διερχόμενων πολιτών.

"Σήμερα η "ΑΛΗΘΕΙΑ" αναδημοσιεύει ένα ρεπορτάζ που κάναμε στις 29 Σεπτεμβρίου 2015 και στο οποίο επισημάναμε την επικίνδυνη κατάσταση που βρίσκεται το συγκεκριμένο μεταλλικό στέγαστρο επί της οδού Σαρανταπόρου στην Κατερίνη. Το μόνο που αλλάξαμε είναι οι φωτογραφίες που είναι σημερινές... Όπως βλέπετε κανείς δεν συγκινήθηκε, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για αυτή την κατάσταση. Δεν πειράζει του χρόνου εμείς θα είμαστε πάλι εδώ για να ξαναβγάλουμε φωτογραφίες και να αναδημοσιεύσουμε το άρθρο όσες φορές χρειαστεί μέχρι κάποιος επιτέλους να κάνει κάτι!"



Την αγωνία τους μετέφεραν οι κάτοικοι της οδού Σαρανταπόρου, αλλά και γειτονικών οδών στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» για την κατάσταση που βρίσκεται το συγκεκριμένο εγκαταλελειμμένο κτήριο.
Συγκεκριμένα φοβούνται να περάσουν από το πεζοδρόμιο μπροστά στο κτήριο, γιατί από πάνω τους υπάρχει ένα ετοιμόρροπο μεταλλικό στέγαστρο, ενώ δίπλα ακριβώς στο στέγαστρο το μπαλκόνι είναι και αυτό σε πολύ κακή κατάσταση.



Κομμάτια του στεγάστρου έχουν πέσει αρκετές φορές, και ιδίως όταν φυσάει ή βρέχει.


Θα πρέπει ο Δήμος Κατερίνης ή να βρει τους ιδιοκτήτες του κτηρίου και να τους υποχρεώσει να επιδιορθώσουν τα επικίνδυνα σημεία ή να αναλάβει ο ίδιος την επιδιόρθωση ώστε να μην υπάρξει κανένας τραυματισμός διερχόμενου πολίτη.

Το προλαμβάνειν καλύτερο του θεραπεύειν…





*Εδώ το ρεπορτάζ που κάναμε στις 29 Σεπτεμβρίου 2015:

Επικίνδυνο μεταλλικό στέγαστρο στην οδό Σαρανταπόρου στην Κατερίνη, απειλεί την σωματική ακεραιότητα των διερχόμενων πολιτών.