Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

«Κανείς δεν μπορεί να μου παραχωρήσει την ελευθερία μου, γιατί είμαι ήδη ένας ελεύθερος άνθρωπος...»

Συγκλονιστική ομιλία στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από την Γερμανίδα ευρωβουλευτή του AFD, Christine Anderson κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.

«Ακόμα και να με στείλετε φυλακή δεν πρόκειται να εμβολιαστώ με ένα πειραματικό εμβόλιο» λέει η Christine Anderson.

➤ Διαβάστε την ομιλία της:


«Όποτε μία κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι ενδιαφέρεται για τους πολίτες της, τότε πρέπει να είμαστε πολύ σκεπτικοί. Στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν υπήρχε ποτέ μία πολιτική ελίτ που να ενδιαφερόταν πραγματικά για την ευημερία των απλών πολιτών της.

Τι μας κάνει να σκεφτούμε ότι τώρα είναι διαφορετικά; Στα χρόνια που ζούμε πρέπει συνεχώς να αναρωτιόμαστε και να μην εφησυχάζουμε σε ότι οι κυβερνήσεις κάνουν ή δεν κάνουν. Πάντα να ψάχνουμε για τα απώτερα κίνητρα των κυβερνήσεων και να ρωτάμε «kui bono»*, δηλαδή ποιος θα έχει όφελος από όλα αυτά.

Όποτε μία πολιτική ελίτ προωθεί τόσο επίμονα μία ατζέντα και καταφεύγει στον εκβιασμό και στην χειραγώγηση για να πετύχει τον σκοπό της, τότε να είστε σίγουροι ότι δεν έχει κατά νου τα δικά σας συμφέροντα.

Όσον αφορά εμένα, δεν θα εμβολιαστώ με οτιδήποτε δεν έχει ελεγχθεί και δοκιμαστεί σωστά και δεν αποδεικνύεται ότι τα οφέλη του υπερτερούν της αρρώστιας και πιθανόν μακροχρόνιων παρενεργειών που μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα.

Δεν θα μετατραπώ σε ινδικό χοιρίδιο με το να εμβολιαστώ με ένα πειραματικό εμβόλιο. Και σίγουρα δεν θα εμβολιαστώ επειδή μου το λέει η κυβέρνηση μου και μου υπόσχεται σε αντάλλαγμα ότι θα μου δώσει την ελευθερία μου.

Ας είμαστε ξεκάθαροι για ένα πράγμα: Κανείς δεν μπορεί να μου παραχωρήσει την ελευθερία μου, γιατί είμαι ήδη ένας ελεύθερος άνθρωπος.

Προκαλώ την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την γερμανική κυβέρνηση: βάλτε με φυλακή, κλειδώστε με και πετάξτε τα κλειδιά, αλλά ποτέ δεν θα με αναγκάσετε να εμβολιαστώ αν εγώ μία ελεύθερη πολίτης δεν το επιθυμώ.»

* (Λατινική φράση για τον εντοπισμό υπόπτων εγκληματικότητας. Εκφράζει την άποψη ότι τα εγκλήματα διαπράττονται συχνά προς όφελος των δραστών τους, ιδίως οικονομικά.)