Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Πασχαλινές δραστηριότητες του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»

Πασχαλινές δραστηριότητες του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»Πασχαλινές δραστηριότητες του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» με την βοήθεια των συμπολιτών μας αλλά και πολλών εθελοντικών ομάδων, διοργανώνει ποικίλες δραστηριότητες ενόψει του Αγίου Πάσχα και της Ανάστασης.

Την περασμένη Κυριακή 17/4 έλαβε χώρα μια πολύ όμορφη γιορτή για τα παιδιά που υποστηρίζει ο Σύλλογος «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» στον αθλητικό χώρο του  PLayzone 5x5 και ήταν μια έμπρακτη εκδήλωση αγάπης της Χριστιανικής Εκκλησίας Αντβεντιστών έβδομης μέρας η οποία και ανέλαβε την διοργάνωσή της γιορτής για τα παιδιά του συλλόγου μας.


Στο ίδιο πλαίσιο της υποστήριξης των παιδιών του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ», διοργανώνουμε το 5ο Πασχαλινό Bazaar, φιλανθρωπικού χαρακτήρα  στην Αστική Σχολή για την ενίσχυση του Συλλόγου «ΒΕΝΙΑΜΙΝ». Το bazaar θα διαρκέσει από την Πέμπτη 21/4 έως και την Κυριακή 24/4 στο χώρο της Αστικής Σχολής Κατερίνης και ώρες 10:00-20.00.
Δώρα, λαμπάδες, διακοσμητικά, καλλυντικά, σαπούνια και πολλά παραδοσιακά προϊόντα θα είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες του Bazaar ενώ την όλη προσπάθεια θα πλαισιώσει το Τμήμα Βρεφονηπιοκόμων από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Κατερίνης με πλήθος καθημερινών παιδικών δραστηριοτήτων για τους μικρούς μας φίλους.


Σας περιμένουμε όλους και όλες για να χαρίσουμε ακόμα περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά μας!