Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΝΟΨΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,

Οι μέρες που ακολουθούν, οι μέρες των πανελλαδικών εξετάσεων, αποτελούν το επιστέγασμα της μαθητικής σας πορείας, με τις χαρές, τις αγωνίες και τους κόπους που βιώσατε όλα αυτά τα χρόνια.


Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν μια από τις σημαντικές στιγμές στη ζωής σας όχι όμως τη μοναδική. Να προσέλθετε, λοιπόν, με αισθήματα αισιοδοξίας, ελπίδας υπομονής και επιμονής και με την πεποίθηση και την πίστη ότι θα αξιολογηθείτε ισότιμα και αξιοκρατικά.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα, στελέχωση Λυκειακών επιτροπών, συγκρότηση ομάδας επιτηρητών, ηλεκτρονική προετοιμασία, ώστε οι εξετάσεις να διεξαχθούν σε ένα περιβάλλον φιλικό και ασφαλές για όλους τους υποψήφιους κατά τρόπο φερέγγυο, αδιάβλητο και αξιόπιστο.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς, από όποια θέση και αν υπηρετούν τη διαγωνιστική διαδικασία, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Σας ευχόμαστε ολόθερμα και ολόψυχα καλή επιτυχία. Στις οικογένειές σας που ακαταπόνητα στηρίζουν τις προσπάθειές σας, ευχόμαστε κουράγιο και αμέριστη συμπαράσταση στα παιδιά τους.

Οι ευχές μας να σας συντροφεύουν σ΄ αυτό το συναρπαστικό ταξίδι.



Ο Δ/ντης της Δ/θμιας Εκπ/σης Πιερίας 
Ιωάννης Καζταρίδης