Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Η κυβέρνηση ζητάει πίσω χρήματα από τους υγειονομικούς που έχει βάλει σε αναστολή εργασίας...

Επιστολή των υγειονομικών της Πιερίας που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας:

Σαν να μην έφθανε η οικονομική ανέχεια που μας έχετε οδηγήσει με την αναστολή εργασίας, σαν να μη φτάνει η ψυχολογική πίεση που μας ασκείτε στερώντας μας κάθε νόμιμο βιοποριστικό τρόπο επιβίωσης, σαν να μη φτάνει που, εντελώς αντισυνταγματικά, δεν μας παρέχετε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα των 535 € όπως προβλέπεται για τους σε αναστολή υπαλλήλους, έρχεστε τώρα και ζητάτε πίσω τη μισθοδοσία του Σεπτεμβρίου ενώ γνωρίζετε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε. Είναι ντροπή και προκαλεί οργή και αηδία.

Τα χρήματα αυτά μπορούν να ζητηθούν και να επιστραφούν όταν θα επανέλθουμε στις θέσεις μας και θα έχουμε το εισόδημά μας. Δεν έπρεπε να επιτραπεί σε καμία μισθοδοσία να στείλει τα αχρεωστήτως καταβληθέντα τώρα. Όταν μια υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια, δεν μπορεί να ασκείται τέτοιου είδους ψυχολογική βία. Είστε αδίστακτοι. Και με τις μεθόδους που χρησιμοποιείτε, μόνον τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε, θα έχετε.

Την ώρα που τα νοσοκομεία όλης της χώρας υποφέρουν και χάνονται ζωές λόγω έλλειψης ιατρικού και υγειονομικού προσωπικού, η μόνη λύση είναι η επιστροφή των υγειονομικών που βάλατε σε αναστολή. Τους περσινούς «ήρωες» τους ρίχνεις στην μάχη, δεν τους απειλείς με χαρτιά επιστροφής χρημάτων.

Πάρτε πίσω τις αναστολές, μην παίζετε άλλο με τις ζωές.

ΚΕΝΥΔ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ