Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Η ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ.

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ.
Για τη Γαλλία αναχώρησε τη Δευτέρα 24/8 η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κατερίνα Νικολαϊδου ως μέλος της 17μελούς Εθνικής Ομάδας κωπηλασίας που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών που θα διεξαχθεί στην πόλη Aiguebelette  από 30/8 ως 6/9.


Η Κατερίνα Νικολαϊδου και η Σοφία Ασουμανάκη (Ε.Ν.Ο.Α.) θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στο αγώνισμα του διπλού σκιφ γυναικών. Για να το καταφέρουν αυτό θα πρέπει να καταταχτούν ανάμεσα στα 11 κορυφαία πληρώματα του κόσμου σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο ανταγωνισμός θα είναι  ιδιαίτερα σκληρός καθώς εφέτος είναι η προολυμπιακή χρονιά και όλα τα δυνατά πληρώματα της παγκόσμιας κωπηλασίας έρχονται στον συγκεκριμένο αγώνα φορμαρισμένα ώστε να διεκδικήσουν ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο κος Γιώργος Μπικογιάννης προπονητής της Κατερίνας Νικολαϊδου δήλωσε: «η ευχή όλων μας είναι μαζί με την Κατερίνα. Την στιγμή αυτή την περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό και έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για να διεκδικήσουμε μία από τις θέσεις που οδηγούν στο Ρίο το 2016. Η Κατερίνα είναι μία πολύ έμπειρη αθλήτρια και μαζί  με την πολύ δυνατή  συναθλήτριά της Σοφία Ασουμανάκη πιστεύω ότι θα μας χαρίσει άλλη μια μεγάλη επιτυχία. Όλοι οι άνθρωποι του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, συναθλητές, προπονητές, διοίκηση και φίλοι της κωπηλασίας εύχονται στην Κατερίνα καλή επιτυχία»
Ο έφορος δημοσίων σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ. 

Κώστας Σακκάς