Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Βασίλη Τσακιρίδη, δασκάλου, υποψήφιο Τοπικό Σύμβουλο με τον συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» του Σάββα Χιονίδη.

Με την παρούσα ανοιχτή επιστολή μου θα ήθελα δημοσίως να εκφράσω την αμέριστη χαρά μου για την τιμή που μου έκαναν οι συνδημότες μου στις πρόσφατες Τοπικές Αυτοδιοικητικές εκλογές για το Τοπικό Συμβούλιο Κατερίνης με τον συνδυασμό του δημάρχου Σάββα Χιονίδη «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ».

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω προσωπικά μία προς μία, έναν προς έναν για την επιλογή που κάνατε στο πρόσωπό μου δίνοντας μία από τις δύο επιλογές της καρδιάς σας και να με εκλέξετε με τον συνδυασμό του Σάββα Χιονίδη «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» στο Τοπικό Συμβούλιο Κατερίνης.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους φίλους, τις φίλες, τους γνωστούς, τους αγνώστους, τους συγγενείς, τους συναδέλφους, τους κατοίκους της πόλης, τους δημοσιογράφους, τα ΜΜΕ της πόλης, τους υποψήφιους δημοτικούς, τοπικούς, περιφερειακούς συμβούλους, τους συνοδοιπόρους που βρέθηκαν στο πλάι μου και συστρατεύτηκαν μαζί μου, πίστεψαν στον αγώνα του συνδυασμού από την αρχή και αγωνιστήκαμε μαζί μέχρι το τέλος. Επίσης ευχαριστώ τους ανθρώπους αυτούς που με στήριξαν με κάθε τρόπο, ακόμη και με τον καλό τους λόγο, μας συμπαραστάθηκαν ακόμη και στα δύσκολα, μας βοήθησαν ξεπερνώντας πολλές φορές και τους εαυτούς τους.

Συγχαρητήρια σ΄ όλους τους συνυποψήφιούς μου στον συνδυασμό, αλλά και όλων των άλλων συνδυασμών για τον όμορφο και έντιμο αγώνα που δώσαμε και φέραμε τον συνδυασμό ψηλά, για την αμέριστη συναδελφικότητα, το ενωτικό κλίμα και το υψηλό επίπεδο ευθύνης που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου.

Στο συναρπαστικό και πολύ ενδιαφέρον ταξίδι που έκανα αυτούς τους λίγους μήνες γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και εξαίρετους χαρακτήρες, απέκτησα νέους φίλους που προστέθηκαν στους αγαπημένους παλιούς μου φίλους.

Η αγάπη που μου δείξατε και η εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλατε, με συγκινεί ιδιαίτερα και μου δίνει δύναμη και κουράγιο για συνέχεια.

Ευχαριστώ επίσης και όλες τις φίλες και τους φίλους εθελοντές, αφανείς ήρωες που εργάστηκαν στο εκλογικό μας κέντρο, συντονίζοντας τον αγώνα μέσα σε κλίμα συνεργασίας, σύμπνοιας και ενότητας. Ευχαριστώ τους γονείς μου, την οικογένειά μου για την κατανόηση που επέδειξαν στερώντας τους αμέτρητες ώρες, την αγαπημένη μου γυναίκα και τα δύο εξαίρετα παιδιά μου, που ήσαν στο πλευρό μου.

Τέλος άφησα τις ευχαριστίες μου στον αρχιτέκτονα του συνδυασμού τον δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη που αποτέλεσε την αιτία ενεργής ενασχόλησής μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και είμαι σίγουρος ότι θα τον έχουμε συμπαραστάτη για τον τόπο που αγαπά και υπηρετεί.

Επειδή οι άνθρωποι μπορεί να ξεχάσουν τι ακριβώς έκανες και είπες, αλλά πάντα θα θυμούνται πως τους έκανες να αισθάνονται κλείνω με την φράση: Όταν γεννήθηκα μου έμαθαν δύο λέξεις «κερδίζω»..…..«κοπιάζω». Εγώ διάλεξα την πρώτη. Η ζωή μου έδωσε την δεύτερη και ο Θεός χαμογέλασε και μου έμαθε την τρίτη «αγωνίζομαι».

«Η ουσία δεν είναι να ζητήσεις κάτι από κάποιον. Η ουσία είναι να στο δώσει από μόνος του».

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι ένα όμορφο καλοκαίρι να περάσετε όλοι θαυμάσια με τις οικογένειές σας κρατώντας μέσα σας ότι καλό βρέθηκε μπροστά σας. 


Με εκτίμηση 

Βασίλης Τσακιρίδης 
δάσκαλος