Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Ευχαριστήριο της ADRA για όσους πρόσφεραν βοήθεια για τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες για τη συνεισφορά τους με οποιοδήποτε τρόπο στην πρωτοβουλία μας να συλλέξουμε μαζί Είδη Πρώτης Ανάγκης, τρόφιμα, είδη υγιεινής, νερά και φαρμακευτικά σκευάσματα, ώστε να καλυφθεί μέρος των αναγκών των πυρόπληκτων στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής.


Συγκεκριμένα, την Τρίτη 24/07/2018 από τις 6 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης, συλλέχθηκαν τα αγαθά και μεταφέρθηκαν σε αποθήκη. Την επόμενη ημέρα, πραγματοποιήθηκε ο διαχωρισμός και η συσκευασία τους από μέλη της οργάνωσης και εθελοντές. Η ποσότητα των αγαθών που συγκεντρώθηκαν, αντιστοιχεί σε δεκαεννέα (19) ευρωπαλέτες (240 κιβώτια).


Το απόγευμα της Δευτέρας 30/07/2018 τα αγαθά φορτώθηκαν σε φορτηγό και το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, παραδόθηκαν στις Κεντρικές Αποθήκες του Δήμου Μαραθώνα που εδρεύουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Μάκρης. Η παραλαβή πραγματοποιήθηκε από την εθελοντική ομάδα της ADRA, που βρισκόταν ήδη στην περιοχή προσφέροντας τις υπηρεσίες της, και από εκπροσώπους του Δήμου. Μετά την τοποθέτηση των αγαθών στις αποθήκες ανά κατηγορίες, ξεκίνησε άμεσα η διανομή τους στους πυρόπληκτους.

Η πόλη της Κατερίνης, έδειξε για ακόμη μια φορά τι σημαίνει αλληλεγγύη και πως εκφράζεται με πράξεις.

Σας ευχαριστούμε όλους!