Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ - Προετοιμασία για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Ιδιαίτερα έντονη κινητικότητα για την διοίκηση των Πιερίδων Μουσών. Η έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου ταυτίζεται με την έναρξη προετοιμασίας της Ομάδας και της Ακαδημίας...

αλλά και από μια σειρά δράσεων που σκοπό την προετοιμασία και τον σχεδιασμό για να ανταπεξέλθει το Σωματείο στις απαιτήσεις των στόχων που έχει θέσει για την περίοδο 2019 – 2020.

Δυνατή Ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει

Πρωταρχικός στόχος είναι η συγκρότηση ενός επαρκούς και δυνατού συνόλου σε ότι αφορά το δυναμικό της ομάδας ώστε να ανταποκριθεί με επιτυχία και να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι Όμιλοι και η ημερομηνίες έναρξης του πρωταθλήματος.

Οι Πιερίδες Μούσες έχουν ενταχθεί στον 3ο Όμιλο με 5 ακόμη ομάδες που απλώνονται γεωγραφικά από την Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα μέχρι και την Εύβοια και το πρωτάθλημα ξεκινά στις 3-11-2019. Αυτό σημαίνει αυξημένες δαπάνες μετακινήσεων και ανάλογη προετοιμασία δυναμικής και αποτελεσματικής παρουσίας της ομάδας.

Ήδη η προετοιμασία που πραγματοποιείται εντείνεται και γίνονται οι τελευταίες προσθήκες με εγγραφές – μεταγραφές παικτριών. Παράλληλα αναζητούνται πόροι ώστε να έχει η ομάδα ότι απαιτείται και να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις. Στο πλαίσιο αυτό οργανώθηκε πρόσφατα στο Σβορώνο, έδρα της ομάδας, βραδιά karaoke με την συμβολή της διοίκησης και παικτριών.

Ήταν μια βραδιά ψυχαγωγίας και κεφιού για την διοίκηση, τις παίκτριες της ομάδας, τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους και όλες που συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης καθώς και το κατάστημα BLAZE για την συνεργασία.

Την Κυριακή το πρώτο φιλικό παιχνίδι

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας οι Πιερίδες Μούσες την Κυριακή 6 Οκτωβρίου θα μεταβούν στην Βέροια όπου θα έχουν το πρώτο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα που αγωνίζεται στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

ΔΤ από ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ