Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Σάββας Καρυπίδης: Με το «Δήμο–Πρότυπο» η μαγεία των Χριστουγέννων επιστρέφει στην Κατερίνη!

«Το Πάρκο των Χρωμάτων αποτέλεσε μια μεγάλη γιορτή για την πόλη μας, η οποία έφερε ξεκάθαρα θετικό πρόσημο και αντίκτυπο.

Αυτή η σειρά εκδηλώσεων, με χαρακτήρα και υπόσταση ενός ολόκληρου “χριστουγεννιάτικου χωριού” σε ένα από τα πλέον εμβληματικά τοπόσημα της Κατερίνης, ένωνε ολόκληρη την πόλη, δημιουργώντας αξέχαστες χριστουγεννιάτικες στιγμές για μικρούς και μεγάλους. Αφενός, ενίσχυε το τουριστικό προϊόν του Δήμου μέσα στην καρδιά του χειμώνα, σε μια περίοδο που κατά γενική ομολογία δεν ήταν το δυνατό διάστημα της τουριστικής βιομηχανίας του τόπου. Αφετέρου, κατάφερε να φέρει μεγάλη κινητικότητα στις τοπικές επιχειρήσεις, ενισχύοντας τη διάθεση των συμπολιτών μας να βιώσουν τη μαγική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης. Υπήρξε ένα ιδιαιτέρως προσοδοφόρο event, το οποίο προσέλκυε χιλιάδες κόσμου από όμορες ή άλλες περιοχές της χώρας.

Η ομάδα του «Δήμου–Πρότυπο», κι εγώ προσωπικά ως υπ. Δημοτικός Σύμβουλος, έχουμε ως μέλημα και στόχο να ζωντανέψουμε ξανά το «Πάρκο των Χρωμάτων», σκορπίζοντας και πάλι τη χαρά σε όλους. Με αφοσίωση, μεράκι και σχέδιο δεσμευόμαστε να εργαστούμε μεθοδικά, για να φέρουμε πίσω ακόμη πιο πλούσιο, οργανωμένο και ανανεωμένο αυτό το στολίδι της χειμερινής Κατερίνης. Στόχος μας είναι να επικαιροποιηθεί και να αναβαθμιστεί το brand name «Πάρκο των Χρωμάτων», ούτως ώστε όλη η πόλη να ζει στους ρυθμούς των Χριστουγέννων, με παράλληλες εκδηλώσεις και επέκταση σε όλες τις πλατείες και τους δρόμους της.

Με Δήμαρχο τον Γιάννη Ντούμο το «Πάρκο των Χρωμάτων» επιστρέφει και γίνεται ο απόλυτος χειμερινός προορισμός, φέρνοντας πίσω στην Κατερίνη την μαγεία των Χριστουγέννων!»

Σάββας Καρυπίδης
Ολυμπιονίκης - Αθλητής Handball
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης - «Δήμος–Πρότυπο»