Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΑΦΙΕΡΩΜΑ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ ΑΠΟ ΤΟ 12ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ



Μια υπέροχη βραδιά είχαν την τύχη να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν σήμερα στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παιδική χορωδία του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης και συνεχίστηκε με την χορωδία και ορχήστρα των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.
Την επιμέλεια της μουσικής είχε ο Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης κύριος Δημήτρης Καραμούζας ενώ την γενική επιμέλεια και την φιλοξενία είχε αναλάβει ο Διευθυντής του 12ου Δημοτικού Σχολείου κύριος Γιώργος Φελεκίδης.


Την επιμέλεια των κειμένων και την παρουσίαση  της εκδήλωσης είχε η Κουτσουρά Ζωή, δασκάλα του 12ου δημοτικού σχολείου Κατερίνης. Ο Σύλλογος Γονέων του 12ου Δημοτικού Σχολείου προσέφερε στους καλεσμένους υπέροχα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι γονείς του Συλλόγου.
Η αίθουσα εκδηλώσεων του 12ου Δημοτικού Σχολείου αποδείχτηκε μικρή για να φιλοξενήσει όσες και όσους βρέθηκαν σήμερα για την εκδήλωση αφού ήταν κατάμεστη από κόσμο, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ήταν όρθιοι.
Είδαμε στην εκδήλωση τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κύριο Αστέριο Κρίτογλου, τον Πρόεδρο του Οργανισμού ... (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου Κατερίνης Θεόδωρος Παυλίδη, αρκετούς διευθυντές σχολείων, ανάμεσα τους και ο Διευθυντής του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης ο κύριος Μισαηλίδης Κωνσταντίνος.
Επίσης είδαμε τον Ηλία Τσολακίδη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν.Πιερίας μαζί με τον κύριο Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη!
Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκε και το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Αστέριος Καστόρης,
Πάρα πολύ κόσμος λοιπόν και ξεχωρίσαμε ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς τις κυρίες Κατιμερτζή Μάγδα και Γαργαγέτα Ιωάννα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης!