Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Η εκπαιδευτιική εκδρομή του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης στην Αθήνα (φωτογραφίες)


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαιδευτική εκδρομή του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης στην Αθήνα.
Μεταξύ άλλων οι μαθήτριες και οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης επισκέφτηκαν την Βουλή των Ελλήνων, την Ακρόπολη, το Νέο Μουσείο Ακροπόλεως, τον Θόλο, το Αττικό Πάρκο, το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και άλλα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.

Αξίζουν συγχαρητήρια πολλά στον Διευθυντή του σχολείου κύριο Κωνσταντίνο Μισαηλίδη για την άψογη διοργάνωση της εκδρομής και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης για την βοήθεια στην εκδρομή και την προσφορά μιας δωρεάν θεατρικής παράστασης στους μαθητές και του ξεναγού στην Αθήνα συνολικής αξίας 500 ευρώ.
Ήταν μια εμπειρία ζωής για τους μαθητές και θα τους μείνει χαραγμένη για πάντα στη ψυχή τους, γιατί είδαν και επισκέφτηκαν τοποθεσίες και μνημεία που έχουν σημαδέψει την ιστορία της πατρίδας μας.
Ήταν μια ακόμη πολιτιστική δράση του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης που συνεχίζει την επιτυχημένη παράδοση χρονών με επισκέψεις στην Αθήνα που εμπνευστή τους ήταν ο προηγούμενος Διευθυντής του σχολείου κύριος Μιχαλιώτης Νικόλαος.
Επίσης η επιτυχία της εκπαιδευτικής εκδρομής δείχνει και το πολιτιστικό μεταξύ άλλων σπουδαίο έργο που προσφέρει επί χρόνια στο σχολείο ο Σύλλογος Γονέων, που μας έχει συνηθίσει σε παρόμοιες εκδηλώσεις.