Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Κατερίνης συνεδρίασε ξανά στα γραφεία της Φιλόπτωχου Κατερίνης « Η ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ»!



Το έχουμε ξαναπεί η Ένωση Γονέων δεν χρειάζεται «Ελεημοσύνη» αλλά ΣΕΒΑΣΜΟ!
Είναι λυπηρό να συνεδριάζει η Ένωση στα γραφεία της Φιλόπτωχου ( δεν το λέμε για τον Σύλλογο της Φιλόπτωχου Κατερίνης, που έχει στο ενεργητικό του σπουδαίο κοινωνικό έργο, αλλά για τον συμβολισμό που προκύπτει από την λέξη «Ελεημοσύνη..»)
Έχουμε ξεχάσει πόσος καιρός πέρασε από την στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το πρόβλημα με τα γραφεία της Ένωσης και ακόμα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα!

Παρότι υπάρχει πρόταση της ΕΛΜΕ Πιερίας και από τον νυν Πρόεδρο κύριο Γιώργο Βαρδακώστα αλλά και από τον προηγούμενο Πρόεδρο κύριο Χρήστο Αντωνίου να μετακομίσει η Ένωση Γονέων στα γραφεία της ΕΛΜΕ, αλλά και από τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κύριο Αστέριο Κρίτογλου το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων συνεδριάζει στα γραφεία της «Ελεημοσύνης»!
Πληροφορηθήκαμε ότι σήμερα που συνεδρίασε το Δ.Σ. ήταν παρόντα 8 από τα 9 μέλη του συμβουλίου μέσα σε ένα γραφείο 2Χ2 και αν ήταν και το ένατο μέλος παρών θα υπήρχε πρόβλημα που θα χωρέσει αφού ήταν στην κυριολεξία ο ένας δίπλα στον άλλο..
Αυτά είναι αστεία πράγματα και πλήττουν το κύρος αλλά και τον θεσμό της Ένωσης Γονέων.
Περάσανε ιστορικές διοικήσεις που έδωσαν αγώνες ( δεν αναφέρουμε ονόματα για να μην ξεχάσουμε κανέναν) διεκδικήσανε και παλέψανε για τα δικαιώματα και συμφέροντα των γονέων για να βλέπουν τώρα μια Ένωση Γονέων να συνεδριάζει όπου βρει και να ζητά «Ελεημοσύνη»!
Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» δεν θα αφήσει το θέμα, το θεωρούμε πολύ σημαντικό και θα το παρακολουθούμε και θα σας ενημερώνουμε.