Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Ο Νίκος Παπαζιώγας στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για το πρόγραμμα επισιτιστικής συνδρομής.



Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης η συνάντηση αιρετών και εκπροσώπων  των ΟΤΑ με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης  Θεανώ Φωτίου. Η συνάντηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα όσον αφορά την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή 2014-2020» στο πλαίσιο του «Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD).
Τον Δήμο Κατερίνης ως επικεφαλής εταίρου της σύμπραξης που θα υλοποιήσει το πρόγραμμα, εκπροσώπησε ο Νίκος Παπαζιώγας συνοδευόμενος από τον υπηρεσιακό παράγοντα Πέτρο Διαμαντή. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου συνοδευόμενη από τον περιφερειακό σύμβουλο Στέφανο Μπιτόπουλο. Οι δυο πλευρές αφού παρουσίασαν τις θέσεις τους και τις απόψεις για το επισιτιστικό πρόγραμμα συζήτησαν και το ενδεχόμενο της από κοινού σύμπραξης προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.