Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ "ΕΚΑΒΗ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ( ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ..)

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Ερασιτέχνης, σε μια ιδιαίτερη σημαντική στιγμή για τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας, καλεί σε δημόσια ανοικτή πρόσκληση-συνάντηση την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης ΕΚΑΒΗ (αίθουσα ισογείου) τα μέλη, τους φίλους, τους πολίτες, τους επιχειρηματίες της πόλης και του νομού, τους φορείς, τους συλλόγους, τους άρχοντες της πόλης και του νομού και όλο τον κόσμο που αγαπάει τον ΠΙΕΡΙΚΟ  για συζήτηση, ενημέρωση, κατάθεση και παρουσίαση των προτάσεων από τις επαφές που είχε η  πενταμελή επιτροπή όλο το προηγούμενο διάστημα με τους ενδιαφερόμενους, με γνώμονα το συμφέρον του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και με σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο του.
                                    
                                      Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

                                                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                          Τσιτιρόκης Πασχάλης

ΣΧΟΛΙΟ "ΑΛΗΘΕΙΑΣ": Άποψη μας είναι ότι από τέτοιες "γιορτές" και "πανηγύρια" δεν μπορεί να προκύψει κάτι ουσιαστικό για τον Πιερικό. Χρειάζονται συγκεκριμένες κινήσεις και κυρίως να ενδιαφερθούν άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα και όχι άνθρωποι που θα την χρησιμοποιήσουν σαν όχημα των προσωπικών τους φιλοδοξιών.
Ο Πιερικός για να ορθοποδήσει χρειάζεται ή να ασχοληθούν μαζί του επαγγελματίες που θα συνδυάζουν την επιτυχία τους με την αγωνιστική άνοδο της ομάδας ή αγνούς και απλούς ανθρώπους που το μόνο τους προσόν θα είναι η αγάπη τους για τον Πιερικό, ή ένας συνδυασμός και των δυο παραπάνω.
Αν στην συγκέντρωση της Τετάρτης μάθουμε ποιος έχει τις μετοχές του Πιερικού, πόσα είναι τα χρέη της ομάδας και σε ποιους , τι έγινε πραγματικά την τελευταία τουλάχιστον πενταετία στα διοικητικά, τότε θα έχει κάποιο νόημα.

Μόνο αν θα πείτε αλήθειες στον κόσμο θα τον έχετε δίπλα σας..

Αν είναι απλά για να βγουν οι "άρχοντες" και οι "γνωστοί" επιχειρηματίες της πόλης μας για να μας πουν το πόσο πολύ αγαπούν την ομάδα και στεναχωριούνται για την κατάντια τους, αφήστε το καλύτερα.
Δηλαδή αν κάποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει τον Πιερικό ή να ασχοληθεί μαζί του θα έρθει την Τετάρτη στην Εκάβη για να μας το πει...
Η ιστορία μας διδάσκει ότι σχεδόν πάντα μέσα από αγνά κινήματα πολιτών ερχόταν η αλλαγή προς το καλύτερο, κάτι τέτοιο χρειάζεται και ο Πιερικός...