Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Τελετή λήξης 2ου Δημοτικού σχολείου. Ήταν απλά υπέροχη... (Φωτογραφίες)


Τυχερούς θεωρούμε όσους παρευρέθηκαν στην τελετή λήξης του 2ου Δημοτικού σχολείου αφού τα όσα είδαμε μας εντυπωσίασαν μας , καθήλωσαν και μας συγκίνησαν . Τα χορευτικό του σχολείου συνοδευμένα από λογοτεχνικά κείμενα για την ξενιτιά που διαβάστηκαν από το Δ/ντη και μια δασκάλα του σχολείου πραγματικά έδωσε μια υπέροχη και συγκινητική παράσταση που όμοια της τουλάχιστον σε επίπεδο σχολείου δεν έχουμε ξαναδεί. Τα δάκρυα στα μάτια των γονιών από τη μεγάλη συγκίνηση  και την περηφάνια για τα παιδιά τους  αποτύπωσαν με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο  την επιτυχία μιας εκδήλωσης που σίγουρα θα αφήσει ανεξίτηλα  τα σημάδια της για πολλά χρόνια στα πολιτιστικά δρώμενα του σχολείου. 
Η πολύ καλή δουλειά που έγινε από το Γυμναστή του σχολείου κ. Βλάγκα εκθειάστηκε  και επιβραβεύτηκε από όλους τους παρευρισκόμενους οι οποίοι μετά το τέλος έσπευσαν να τον συγχαρούν . 
Αυτό που απογείωσε όμως πραγματικά την παράσταση ήταν το θεατρικό κομμάτι του χορευτικού στο οποίο ο δεκάχρονος Χρήστος Μπίσμπας ξεσήκωσε τον κόσμο με ένα αντρίκιο ζεϊμπέκικο (της ξενιτιάς)  που δύσκολα θα δει κάποιος από παιδί τέτοια ηλικίας .
Στο τέλος της εκδήλωσης γονείς ,εκπαιδευτικοί,  μαθητές και παιδιά χορέψανε μαζί σε  μια παρέα και έκλεισαν αυτή την όμορφη βραδιά με πολλές ευχές για καλό καλοκαίρι.