Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Μοναδική η "Γκόλφω for ever"

Στη νέα θεατρική σκηνή, στην αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης και δίπλα ακριβώς από τους υπέροχους φούρνους, παρουσιάστηκε την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015, στο κοινό της πόλης μας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του "Θερινού Δωδεκάλογου 2015", η κωμωδία του Ντίνου Σπυρόπουλου, "Γκόλφω for ever" σε σκηνοθεσία Μαριάννας Γιαννακίδου, από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βροντούς.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παράσταση, ενώ με τον προαιρετικό, όπως πάντα οβολό του (τρόφιμα και φάρμακα), ενίσχυσε τόσο το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας όσο και το Κοινωνικό Φαρμακείο των Γιατρών του Κόσμου, στην Κατερίνη.


Απλοί πολίτες άφησαν στην είσοδο τις σκοτούρες τους (και φυσικά τα τρόφιμά τους) και απόλαυσαν την κωμωδία, παρωδία του γνωστού έργου.

Ο "Θερινός Δωδεκάλογος 2015", αφήνει πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια. Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας θέλοντας να τιμήσει την κοινωνική προσφορά των χορευτικών παραδοσιακών συλλόγων του τόπου μας για τη συνέχιση και διασφάλιση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, καθώς και τη συγκέντρωση και ψυχαγωγία ανθρώπων μέσα από τις δράσεις τους, στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε, οργανώνει αύριο, Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015, στις 20:30, βραδιά με θέμα την ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Η συντονιστική επιτροπή του «Θερινού Δωδεκαλόγου 2015» ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές της παράστασης: τους ηθοποιούς, τους τεχνικούς, την κυρία Μαριάννα Γιαννακίδου και όλους εσάς που συνεχίζετε να στηρίζετε τις δράσεις και το έργο της ομάδας.