Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Εποικοδομητική η Πολιτιστική περίοδος 2014-2015 για το Σύλλογο Κοκκινοπλιτών Πιερίας "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ"


Πετυχημένα έκλεισε ο κύκλος των δράσεων του Συλλόγου μας για την πολιτιστική περίοδο 2014-2015! Μια σεζόν η οποία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, με το Διοικητικό Συμβούλιο να λαμβάνει μέρος σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις και να αναπτύσσει το ίδιο με τη σειρά του διοργανώσεις που άφησαν αξιόλογες εντυπώσεις στο κοινό.
Με αφορμή την ολοκλήρωση της πολιτιστικής περιόδου, το διοικητικό συμβούλιο με ιδιωτική πρωτοβουλία των μελών του, προσέφερε εδέσματα και ποτά στην ενήλικη Χορευτική ομάδα, με σκοπό να απευθύνει τις ευχαριστίες για την προσπάθεια που καταβλήθηκε καθ΄ όλη τη διάρκεια της παρελθούσας περιόδου.


Σε μια χαλαρή συνάντηση όπου κυριάρχησε το φιλικό κλίμα, μέλη της διοίκησης και χορευτές είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τις καλές στιγμές και εμφανίσεις του Συλλόγου τόσο στις διοργανώσεις εντός πόλεως, όσο και σε άλλες πρωτοβουλίες τοπικών φορέων, που πραγματικά χαρακτηρίστηκαν αξιόλογες και εξαιρετικές ως προς την οργάνωση. Πιο συγκεκριμένα, στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ.Σιαμάτρας Δημήτριος, ο Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Χορευτικών Τμημάτων κ. Νταμπώσης Γιάννης, η Ταμίας κ. Γατσιού-Λέγκα Πόπη, η Υπεύθυνη του Τμήματος Γυναικών κ. Παππά Λίτσα καθώς και ο επί σειρά ετών αξιόλογος χοροδιδάσκαλος και συνεργάτης κ. Φτεργιώτης Αθανάσιος, όπου χάρη στην προσωπική του συμβολή και προσπάθεια καταφέρνει να προσδίδει ένα υψηλό επίπεδο στις εμφανίσεις των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου μας.
Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον Χοροδιδάσκαλο για την άρτια συνεργασία καθώς και προς τους χορευτές μας που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την προβολή της Κοκκινοπλίτικης Παράδοσης!


Εκ του ΔΣ του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ"