Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Γιατί σήμερα πρέπει να πούμε ΟΧΙ...

Σήμερα λέμε ΟΧΙ γιατί μας δίνετε η ευκαιρία να μιλήσουμε μετά από 6 χρόνια μνημονίων για το τι πραγματικά θέλουμε.

Λέμε ΟΧΙ στον αργό θάνατο που θέλουν ξένοι και «Έλληνες» να μας επιβάλουν.
Λέμε ΟΧΙ γιατί η ιστορία μας αλλά και το όνομα που κουβαλάμε είναι τόσο σημαντική ώστε να την ξεχάσουμε για να έχουμε τράπεζες ανοιχτές χωρίς λεφτά όμως για εμάς.
Λέμε ΟΧΙ γιατί δεν είμαστε βολεμένοι, ποτέ δεν θα είμαστε και κυρίως ποτέ δεν θελήσαμε να είμαστε βολεμένοι.
Λέμε ΟΧΙ γιατί κοιτάμε στο μέλλον και ελπίζουμε ότι αν όχι εμείς, τα παιδιά μας θα φτιάξουν μια νέα Ελλάδα με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια, γιατί αν πούμε ναι τους στερούμε αυτή την δυνατότητα.

ΑΛΛΑ…

Δεν ξεχνάμε το ναι του ΣΥΡΙΖΑ στο σχέδιο Ανάν, δεν ξεχνάμε την στάση του στο Σκοπιανό και του ονόματος της Μακεδονία μας, δεν ξεχνάμε την συνεχιζόμενη προσπάθεια του να δώσει ιθαγένεια σε όποιον ξένο έρχεται στην χώρα μας, δεν ξεχνάμε την προσπάθεια του να μας αποκόψει από κάθε τι που μας συνδέει με την ιστορία μας και να μας μετατρέψει από Έλληνες σε «πολίτες του κόσμου..».

Αλλά όλα αυτά πρέπει να τα ανατρέψουμε πρώτα μέσα στην χώρα μας και μετά σε διεθνή επίπεδο.

Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να πούμε ΟΧΙ στο σχέδιο της Ευρώπης για μετατροπή της χώρας μας σε αποικία χρέους, σε μια μικρή Σιγκαπούρη, μια μπανανία όπου όλα θα γίνονται ανάλογα της διάθεσης των «Ευρωπαίων».
Γιατί όλα αυτά που προσπαθεί να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην χώρα μας είναι βέβαιο ότι θα μας τα επιβάλλει η Ευρώπη χωρίς να μπορούμε να αντιδράσουμε.
Λέμε ΟΧΙ για να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας και την περηφάνεια μας σαν ελεύθερο κράτος.


Σήμερα ψηφίζουμε ΟΧΙ γιατί θέλουμε να δώσουμε στην χώρα μας την ελπίδα και την δύναμη να παλέψει και να αγωνιστεί, κάτι που το ναι δεν πρόκειται να μας επιτρέψει…

Ένας σκεπτόμενος Έλληνας.