Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Παρουσίασε τεχνικό διευθυντή και 4 προπονητές στην Ακαδημία του



Τα νέα μέλη και τη σύνθεση των ανθρώπων που απαρτίζουν το τεχνικό τιμ στα τμήματα υποδομής του συλλόγου του παρουσίασε ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου σε συνεργασία με τον Ατρόμητο Αθηνών, παρουσία του υπευθύνου τμήματος scοuting της ΠΑΕ των Αθηνών, Τόλη Αποστόλου.
Ο Σύλλογος της Πιερίας συνεργάζεται εδώ και ένα χρόνο σε όλα τα επίπεδα με την μεγάλη Αθηναϊκή ΠΑΕ και στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, προχώρησαν στην δημιουργία ενός ισχυρού τεχνικού επιτελείου, με τεχνικό διευθυντή και οργανωτή όλου του προγράμματος που έχει να κάνει με την Ακαδημία, τον Μπάμπη Πεΐδη.

Στον ευαίσθητο και σημαντικό τομέα της εκπαίδευσης των παιδιών των τμημάτων υποδομής, προσλήφθηκαν οι Κώστας Παπαδόπουλος (πρώην προπονητής της ομάδας Νέων του Πιερικού, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ) και ο Δημήτρης Βλάχος (γυμναστής την περσινή χρονιά στον Απόλλων Λιτοχώρου, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ), οι οποίοι πλαισίωσαν τους Βασίλη Χατζηχρήστο και Λευτέρη Ασλανίδη (πιστοποιημένοι προπονητές Ακαδημιών).
Στην παρουσίαση και αφού μίλησαν ο πρόεδρος του συλλόγου κος Αντώνιος Χατζηκωνσταντίνου, τα μέλη που απαρτίζουν το τεχνικό τιμ και εκ μέρους της διοίκησης ο Στέλιος Καλαϊτζίδης και ο Πέτρος Κεραμιδάς, είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ενημερωτικά θέματα τα οποία εστίασαν στις άριστες εγκαταστάσεις με τα 3 γήπεδα ποδοσφαίρου (όλα με φυσικό χόρτο), καθώς και με την επιθυμία μιας σχολής ποδοσφαίρου που θα μαθαίνει σωστά το ποδόσφαιρο στα παιδιά και θα δίνει τα εφόδια να προχωρήσουν ψηλότερα αυτά που πραγματικά το αξίζουν.

Τον επίλογο έκανε ο Τόλης Αποστόλου που τόνισε στην βαρύτητα την οποία δίνει ο Ατρόμητος Αθηνών στις υποδομές και στη συνεργασία του με τον Εθνικό N. Kεραμιδιου που ήδη έχει δώσει δυο νεαρού ποδοσφαιριστές του στην ομάδα του Περιστερίου (Δημήτρης Τζίνοβιτς στην Κ20 και Νίκος Μελικιάν στην Κ17).