Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ούτε ένα μήνα δεν χάρηκαν τα παιδιά την παιδική χαρά που ανακαίνισε ο Δήμος Κατερίνης. (Ασυνείδητοι την έβαψαν με υβριστικά συνθήματα)




Δυστυχώς η εικόνα που συναντήσαμε σήμερα το πρωί στην ανακαινισμένη και πανέμορφη παιδική χαρά επί της οδού Σβορώνου (δίπλα από την παλιά πυροσβεστική) ήταν απογοητευτική.

Δεν χρειάστηκε ούτε ένας μήνας για κάποιους «πιθήκους» να δείξουν τις καλλιτεχνικές τους ευαισθησίες και να μετατρέψουν μια όμορφη παιδική χαρά σαν το σπίτι που μάλλον κατοικούν οι ίδιοι…



Είναι κρίμα γιατί μια τόσο καλή προσπάθεια από το Δήμο Κατερίνης που είχε μεγάλη και θετική ανταπόκριση από τους κατοίκους της περιοχής, έπεσε στα χέρια κάποιων ασυνείδητων, και αναγκάζονται τώρα τα μικρά παιδιά να βλέπουν τα υβριστικά συνθήματα στους τοίχους.

Για κάποιους τελικά δεν παίζει ρόλο ούτε η προσπάθεια και τα έξοδα από πλευράς Δήμου Κατερίνης (σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο), να προσφέρει ένα όμορφο, ασφαλές και καθαρό περιβάλλον στα παιδιά μας, άλλα ούτε και τα ίδια τα μικρά παιδιά.

Ελπίζουμε μόνο αυτοί που έκαναν αυτή την ενέργεια (χλωμό να το μετανιώσουν…) να είναι η μειοψηφία ανάμεσα σε όλους τους άλλους που επιθυμούν μια καθαρή και όμορφη πόλη.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ μας για την ανακαίνιση της παιδικής χαράς από το Δήμο Κατερίνης.