Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Δελτίο τύπου-Δραστηριότητητες Α. Καστόρη 25-27 Σεπτεμβρίου

Πλούσια ήταν η δραστηριότητα του βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Αστέριου Καστόρη κατά το τριήμερο 25-27 Σεπτεμβρίου.
Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου ο Α. Καστόρης βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου με συναντήθηκε και συνομίλησε με συναδέλφους του, υπαλλήλους, γιατρούς και νοσηλευτές, σχετικά με προβλήματα και προτάσεις για το χώρο της Υγείας. Το απόγευμα συμμετείχε σε σύσκεψη αγροτικών φορέων στην Κονταριώτισσα, υπό τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Νίκο Στουπή.


Παραβρέθηκε στα εγκαίνια της 13ης Γιορτής του Αγρότη στην Καρίτσα, όπου συναντήθηκε με παραγωγούς της περιοχής. Στη συνέχεια, συμμετείχε στα εγκαίνια της 7ης ΕΒΕΠ Πιερίας - Κ. Μακεδονίας. Στο χαιρετισμό του ο βουλευτής τόνισε την ανάγκη παροχής ρευστότητας στην πραγματική οικονομία, ενώ παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη.
Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της Κατερίνης, όπου συνομίλησε με πολίτες, παραγωγούς και πωλητές. Συμμετείχε επίσης στη δράση της Καμπάνιας Αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες, που διοργάνωσε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνης, για τη συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και φαρμάκων για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη.
Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου ο Α. Καστόρης συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας. Σε δηλώσεις του, τόνισε την ανάγκη συμφιλίωσης των λαών και παύσης των πολεμικών συγκρούσεων, που δημιουργούν διαχρονικά ξεριζωμό και προσφυγιά.

Αστέριος Καστόρης - βουλευτής Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ

Γραφείο Τύπου