Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ Αστέριου Καστόρη

 Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις χθεσινές εκλογές είναι μεγάλη και αναμφισβήτητη. Ο ελληνικός λαός έδωσε την ευκαιρία στην Αριστερά να αποδείξει ότι μπορεί να κυβερνήσει ουσιαστικά, αποτελεσματικά και προς όφελος της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους πολίτες της Πιερίας που στήριξαν το ΣΥΡΙΖΑ σε αυτήν τη δύσκολη αναμέτρηση. Να ευχαριστήσω τους πολίτες που, παρά τους εκβιασμούς, πήγαν στην κάλπη και στήριξαν την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το Γενάρη.
 
Η ψήφος τους μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στη διαπλοκή και τη διαφθορά. Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας, για την εξάλειψη των αδικιών της συμφωνίας, την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συντρόφους, τους φίλους και τους συνεργάτες, με τους οποίους δώσαμε μαζί αυτή τη μάχη. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που αγωνιζόμαστε μαζί όλα αυτά τα χρόνια ενάντια στις πολιτικές της λιτότητας, ενάντια στις απολύσεις, για μια υγεία πραγματικά δημόσια και δωρεάν για όλους. Με συναίσθηση της ευθύνης, θα συνεχίσω αυτούς τους αγώνες με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα, και από τα νέα μου καθήκοντα!
Κερδίσαμε μία μάχη, αλλά ο πόλεμος δεν τελείωσε. Συνεχίζουμε, με αισιοδοξία και δύναμη, με την κοινωνία στο πλευρό μας. Η δουλειά σήμερα ξεκινάει!

Αστέριος Καστόρης - βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας