Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)


Μια από τις πιο όμορφες και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις της ποδοσφαιρική ομάδας του Πιερικού, είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε σήμερα το απόγευμα στην Κατερίνη.

Την παρουσίαση είχε αναλάβει η δημοσιογράφος Ελίνα Διαμαντοπούλου, που με την παρουσία της πρόσθεσε ομορφιά και χάρη σε μια αποκλειστικά ποδοσφαιρική εκδήλωση.

Ενημερωτικά έντυπα μοιράστηκαν στους εκπρόσωπους του τύπου με όλες τις πληροφορίες για την ομάδα του Πιερικού.

Όλη η παρουσίαση ήταν άψογα διοργανωμένη έως την παραμικρή λεπτομέρεια, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο οργανωτικό κομμάτι, και της νέας φιλοσοφίας που διακρίνει και θέλει να περάσει η διοίκηση της ομάδας, και να πούμε την αλήθεια, μας άρεσε!



Το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης, δείχνοντας για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον και τη ευαισθησία του για την ομάδα της πόλης μας, καθώς και αρκετά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης.

Μέσα από την σελίδα μας, κάνουμε και εμείς ένα κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Κατερίνης, να στηρίξει τον Πιερικό, όχι μόνο οικονομικά (με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας) αλλά και με την φυσική παρουσία του στους αγώνες της ομάδας μας.

Γιατί ο Πιερικός είναι η ομάδας της πόλης μας, της πόλης που μεγαλώσαμε και ζούμε, γιατί ο Πιερικός είναι η ομάδα της καρδιάς μας!

























Η ΕΛΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ















Ο ΝΙΚΟΣ ΖΑΛΙΚΑΣ




ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ