Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Έρχεται ο πιο άδικος και σκληρός φόρος που επιβλήθηκε ποτέ από κυβέρνηση. Και αυτόν τον φόρο τον διατηρεί και τον εισπράττει μια αριστερή κυβέρνηση… Και φυσικά μιλάμε για τον ΕΝΦΙΑ…


Ούτε επί Τουρκοκρατίας δεν επωμίστηκαν τόσους φόρους οι Έλληνες.
Ίσως ο πιο άδικος φόρος και αυτό γιατί δεν εξαιρεί σχεδόν κανένα.
Αν είσαι άνεργος, πολύτεκνος ή κάποια άλλη ειδική κατηγορία, σε απαλλάσσει μόνο αν πληρείς  καμιά 15αριά κριτήρια!
Σε ένα από όλα αυτά τα κριτήρια θα σε πιάσει…
 Και αν είσαι άνεργος, θα σου πάρει και το σπίτι!

Ένα σπίτι (δεν έχει σημασία αν είναι ένα ή τρία) το οποίο το χιλιοπλήρωσες όταν το έφτιαξες, τόσο σε πραγματική αξία  όσο και σε φόρους, η κυβέρνηση σε καλεί να το ξαναπληρώσεις πιο πολύ αυτή την φορά και πιο άδικα γιατί πλέον δεν έχεις τα απαραίτητα για να επιβιώσεις.

Έναν φόρο που τον σκαρφίστηκε ο Βαγγέλης Βενιζέλος του ΠΑΣΟΚ, οδηγώντας στην απόγνωση εκατομμύρια κόσμο, ενώ χιλιάδες συμπολίτες μας σε συνδυασμό με τους άλλους φόρους οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία.



Αυτός ο άνθρωπος συνεχίζει να μας κουνά το δάχτυλο, αυτός ο άνθρωπος που δήλωσε μέσα στην Ελληνική Βουλή, ότι σαν Υπουργός Άμυνας είχε σπίτι του τα αρχεία άμυνας της χώρας, και κανένας εισαγγελέας δεν κίνησε τις διαδικασίες για να δικαστεί με το αδίκημα της έσχατης προδοσίας.

Τον ΕΝΦΙΑ που διατήρησε και εφάρμοσε και το κόμμα της ΝΔ, επενδύοντας στον πόνο και την απελπισία του Έλληνα για να μπορέσει και αυτή να κρατηθεί στην εξουσία.

Γιατί η εξουσία είναι γλυκιά…

Και το σύστημα στην προσπάθεια του να κρατηθεί και να συνεχίζει να εισπράττει άδικους και παράνομους φόρους, έφερε στην εξουσία την Αριστερά..

Η οποία με την σειρά της διατηρεί και εισπράττει και αυτή τον ΕΝΦΙΑ.

Δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανάγκη και καμία δικαιολογία για μια αριστερή κυβέρνηση, για έναν άνθρωπο που θέλει να λέγεται αριστερός, το να εφαρμόζει τέτοιους άδικους και σκληρούς νόμους.

Δεν μπορείς να λέγεσαι αριστερός όταν προσφέρεις πόνο στους συνανθρώπους σου.

Μπορεί να το βαπτίσουν όπως θέλουν για να ξεπλύνουν τις τύψεις τους, αν τους έχουν μείνει καθόλου, αλλά η πραγματικότητα είναι μια.

Δεν διαφέρεις από τους άλλους και αυτό είναι το χειρότερο.
Το χειρότερο είναι ότι γκρέμισες τις ελπίδες και τα όνειρα ενός λαού που στηρίχτηκαν επάνω σου.
Το χειρότερο είναι ότι είσαι πλέον ίδιος με τους άλλους..