Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Πιερικός - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 2-2. (Φωτογραφίες-βίντεο)

(8' Ιορδανίδης, 64' Κουρούπης - 52' Κατσιαμήτας, 83' Νάκας)
Άλλοι δυο βαθμοί χαμένοι για τον Πιερικό στην Κατερίνη, αυτή την φορά με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.
Παρότι προηγήθηκε δυο φορές ο Πιερικός, δεν κατάφερε να πάρει την νίκη.
Αν και καλύτερος, «έκατσε» και τις δυο φορές που προηγήθηκε, έδωσε χώρο και δικαίωμα στην ομάδα της Νεοκαισάρειας, να ισοφαρίσει δυο φορές.
Δυστυχώς αγώνες που θα έπρεπε να τους «καθαρίσει» άνετα στην έδρα του ο Πιερικός, του στοίχησαν τέσσερις χαμένους βαθμούς μέχρι τώρα, που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν αρκετά στη συνέχεια.




Για ακόμη μια φορά λιγοστός κόσμος στις εξέδρες, κάτι που δείχνει ότι οι φίλαθλοι της Κατερίνης μέχρι στιγμής δεν δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση να στηρίξουν την ομάδα. Κάτι που πρέπει να το δει η διοίκηση και να βρει τρόπους να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο ξανά.

Για ακόμη μια φορά επίσης η διαιτησία δεν «υπολογίζει» το όνομα και την ιστορία του Πιερικού και τον αντιμετωπίζει σαν μια μικρή ομάδα, ακόμα και μέσα στην έδρα του… Κάτι που επίσης θα πρέπει να το κοιτάξει η διοίκηση.

Η ομάδα ετοιμάστηκε με χίλια προβλήματα, είναι νέα σε όλα της, και χρειάζεται χρόνο και στήριξη.
Η διοίκηση προσπαθεί και θέλει την βοήθεια του κόσμου, και όχι γκρίνιες και μουρμούρες από τους «προπονητές» της εξέδρας…
Φυσικά και θέλει ενίσχυση η ομάδα, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζονται αρκετά… ευρώ.

Στον επόμενο αγώνα της Τετάρτης με την Πύδνα Κίτρους ο Πιερικός μπορεί και αν έχει την βοήθεια του κόσμου θα είναι μια ευκαιρία να καλύψει την σημερινή «χασούρα».

«Ατυχής» η φραστική «επίθεση» του Προέδρου της Νεοκαισάρειας στους παράγοντες του Πιερικού για την διαιτησία στο τέλος του αγώνα, γιατί αν η διαιτησία αδίκησε κάποιον, αυτός σίγουρα ήταν ο Πιερικός…

Στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Νεοκαισάρειας δήλωσε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, ενώ ο προπονητής του Πιερικού ήταν σαφώς στεναχωρημένος και θεώρησε το αποτέλεσμα άδικο για τον Πιερικό.
Σε ερώτηση μας για την διαιτησία, παρότι αρχικά δεν θέλησε να σχολιάσει, στην συνέχεια ομολόγησε ότι δεν ήταν αυτή που έπρεπε, και ιδιαίτερα στην φάση του γκολ της Νεοκαισάρειας που υπάρχει υποψία χεριού…


Κανταρτζής Μιχάλης.