Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ - Ενημέρωση για τις εκδηλώσεις του τριημέρου 28 έως 30/11/2015

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου και ώρα 12:30 μ. στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης -«Αίθουσα Τέχνης – Α’ Όροφος»
Εγκαίνια Ομαδικής Έκθεσης Εικαστικών Ελλήνων Αστυνομικών

Τα εγκαίνια της Ομαδικής Έκθεσης Εικαστικών Ελλήνων Αστυνομικών, θα πραγματοποιηθούν από την Τ.Δ. Πιερίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου και ώρα 12:30 μ. στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης «Αίθουσα Τέχνης – Α’ Όροφος». Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ», που διοργανώνουν ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ).


Ζωγραφικές δημιουργίες, αγιογραφίες, φωτογραφίες, έργα γλυπτικής κ.α. αστυνομικών από την Πιερία και όλη την Ελλάδα συνθέτουν την ταυτότητα της ενδιαφέρουσας έκθεσης, η οποία γίνεται με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
Η αυλαία της έκθεσης ανοίγει την Πέμπτη 26 και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 29 Νοεμβρίου. Το κοινό μπορεί να επισκέπτεται την έκθεση κατά τις ώρες 09:00 π.μ. έως 14:00 και 18:00 έως 21:00.


Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο
«ΑΧ,ΘΡΑΚΗ ΜΟΥ»
Ιστορικό Δρώμενο – Θεατρική παράσταση
από μέλη της Θρακικής Εστίας

Εμπνευσμένο από το ομότιτλο βιβλίο του συγγραφέα Δημήτρη Μαργαριτόπουλου είναι το ιστορικό δρώμενο – θεατρική παράσταση με τίτλο «ΑΧ,ΘΡΑΚΗ ΜΟΥ», το οποίο παρουσιάζει στο πλαίσιο των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ 2015», η Θρακική Εστία Κατερίνης, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 20:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης.
Η Θρακική Εστία Κατερίνης γιορτάζει φέτος 40 χρόνια από την ίδρυσή της και τιμά την Πολιούχο της πόλης μας Αγ. Αικατερίνη, με την συμμετοχή της, στις εκδηλώσεις «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2015», που διοργανώνουν ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ).
Στην παράσταση συμμετέχουν μέλη της Θρακικής Εστίας Κατερίνης. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Ανδρέας Μιχαήλ.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.



Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου και ώρα  7:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο 
ΒΡΑΔΙΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ

Στο μουσικό μέρος της εκδήλωσης πρωταγωνιστεί η Πολυτονική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης

Εκδήλωση προς τιμήν του πρώην Δημάρχου Συμεών Χαραλαμπίδη, για την συνολική του προσφορά στο Δήμο Κατερίνης με τίτλο «ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ» πραγματοποιεί στο πλαίσιο των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ», ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης.
Την εκδήλωση πλαισιώνει μουσικά η Πολυτονική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης με αγαπημένα τραγούδια για την Κατερίνη και γνωστές μελωδίες των Μάνου Χατζηδάκι,  Μιχάλη Σουγιούλ, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Παναγιώτη Λυμπανοβνού.

Τραγουδούν: Μαρία Δραγασιά
Κώστας Καψάλης.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.



Δευτέρα 30 Νοεμβρίου - Ιερός Καθεδρικός Ναός Θείας Αναλήψεως Κατερίνης | Ώρα: 18.00 
EΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ και ΤΙΜΗΣ

Εκδηλώσεις μνήμης του Μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Βαρνάβα, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 30 ετών από την εκδημία του και Τιμής του Γέροντος Μητροπολίτου  κ. Αγαθονίκου με την ευκαιρία συμπληρώσεως 30 ετών Αρχιεροσύνης, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως.