Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

40 ΧΡΟΝΙΑ ΘΡΑΚΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1975-2015


Γιορτάζοντας τα 40 χρόνια ζωής η Θρακική Εστία Κατερίνης παρουσίασε χθες το βράδυ στην ΕΚΑΒΗ το θεατρικό έργο «Αχ, Θράκη μου» του Δ. Μαργαριτόπουλου, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μιχαήλ.

Πολλά συγχαρητήρια στον κ. Χρίστο Τοροφία , Έφορο Δ.Σχέσεων της Θρακικής Εστίας για την άψογη επιμέλεια της θεατρικής εκδήλωσης, καθώς και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και τους ηθοποιούς, τους χορευτές και την Χορωδία!

Την εκδήλωση άνοιξε η χορωδία της Θρακικής Εστίας Κατερίνης και στην συνέχεια ακολούθησε η θεατρική παράσταση, για να κλείσει η εκδήλωση με το χορευτικό του συλλόγου.

Η πιο συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης ήταν η απονομή τιμητικής πλακέτας στον γνωστό σκηνοθέτη κ. Ανδρέα Μιχαήλ, για την προσφορά του στην σημερινή εκδήλωση.





Την ώρα της απονομής ο κ. Μιχαήλ βούρκωσε από συγκίνηση, και δάκρια συγκίνησης κύλησαν από τα μάτια των διοργανωτών αλλά και του κόσμου.

Ο κόσμος αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσφορά του κ. Μιχαήλ ξέσπασε σε παρατεταμένα χειροκροτήματα, αναγκάζοντας τον κ. Μιχαήλ να υποκλιθεί αρκετές φορές για χάρη του κόσμου.  

Ήταν σίγουρα μια σπουδαία βραδιά για έναν μεγάλο σκηνοθέτη-δάσκαλο που η αγάπη του κόσμου τον έκανε να δακρύσει πολλές φορές, ενώ στο τέλος όλοι ήθελαν να βγουν από μια φωτογραφία μαζί του.

Είναι τιμή για την πόλη της Κατερίνης, την πόλη μας, να έχει έναν τόσο σπουδαίο καλλιτέχνη και κυρίως άνθρωπο, που με την παρουσία του δίνει μαθήματα προσφοράς και ψυχής σε όσους έχουν την τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά.


Σε ευχαριστούμε, Ανδρέα Μιχαήλ.