Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Ποδηλατοβόλτες της Τετάρτης


Η Τετάρτη έρχεται και είναι ώρα για νυχτερινή ποδηλατοβόλτα!

Η συμμετοχή στις ποδηλατοβόλτες της Τετάρτης είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο και το ραντεβού στην Πλατεία το βράδυ της Τετάρτης στις 8 μ.μ.!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι βόλτες της Τετάρτης πραγματοποιούνται μέσα στην πόλη, ενώ ενδέχεται να ακολουθήσει έπειτα και μια βόλτα προς Παραλία αν ο κόσμος το επιθυμεί και οι συνθήκες το επιτρέπουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν βρέχει οι βόλτες δεν πραγματοποιούνται.

Πάμε να διεγείρουμε τις αισθήσεις μας με φώτα, μυρωδιές, ήχους και βραδινό αεράκι!
Ο ρυθμός θα είναι σχετικά χαλαρός, ώστε να μπορούν να ακολουθήσουν ακόμα και οι πιο αρχάριοι ποδηλάτες.
Η βραδινή βόλτα της Τετάρτης γίνεται ΕΝΤΟΣ της πόλης ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και μια βόλτα ως την Παραλία στη συνέχεια, ανάλογα με τον καιρό και τα κέφια των συμμετεχόντων!

Να ελέγξετε τα ποδήλατά σας για την καλή κατάσταση ελαστικών και φρένων, ΠΡΙΝ ξεκινήσετε από το σπίτι.
Ένα μη λειτουργικό ποδήλατο, εκτός του ότι ταλαιπωρεί τον ποδηλάτη, μπορεί να καθυστερήσει (ή ακόμα και να θέσει σε κίνδυνο) όλη την παρέα.

*******Απαραίτητα τα ΦΩΤΑ εμπρός-πίσω και τα ανοιχτόχρωμα ρούχα!********
Χωρίς αυτά δεν μπορείτε να συμμετέχετε στις νυχτερινές ποδηλατοβόλτες.

Όσοι έχουν ανακλαστικά γιλέκα και κράνη, να τα φορέσουν οπωσδήποτε.

Σε κάθε βόλτα:
Η Ποδηλατική Απόδραση και τα μέλη της, δε φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα οποιασδήποτε φύσης συμβεί κατά τη διάρκεια ποδηλατοβόλτας. Ο σύλλογος συνεισφέρει στην οργάνωση της βόλτας, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή της, αλλά δεν αναλαμβάνει την οποιαδήποτε ευθύνη. Πρόκειται για απλές προσκλήσεις σε βόλτα και όχι για προσκλήσεις συμμετοχής σε διοργάνωση.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους να συμμετέχουν, ο καθένας με δική του, ατομική ευθύνη.
Όλοι οι συμμετέχοντες, κατά τη διάρκεια της ποδηλατοβόλτας, οφείλουν να επιδεικνύουν άμεμπτη συμπεριφορά, υπακούοντας στους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σεβόμενοι οδηγούς πεζούς και ποδηλάτες και ακολουθώντας την πορεία και το σχηματισμό της ποδηλατικής ομάδας, ώστε να μη δημιουργείται κίνδυνος για τους ίδιους και τους συνποδηλάτες τους.


Σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψή μας οποιαδήποτε παραβατική ή προσβλητική συμπεριφορά οδηγού, πεζού ή ποδηλάτη που προσβάλλει ή θέτει σε κίνδυνο με οποιονδήποτε τρόπο τη βόλτα στο σύνολό της ή κάποιον συμμετέχοντα ατομικά, χρήσιμο είναι να ειδοποιείται ο εκάστοτε οδηγός της βόλτας.