Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου: Άνοιξαν οι φόρμες δηλώσεων συμμετοχής για δημοτικά και νηπιαγωγεία.


Για δηλώσεις συμμετοχής, κάντε κλικ εδώ 

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου, βρίσκεται στην αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης στην οδό Φλέμινγκ 8 (δίπλα στο πάρκινγκ των δικαστηρίων) και θα λειτουργήσει από την 12η έως και την 31η Δεκεμβρίου 2015, καθημερινά από τις 17:00 έως τις 22:00 εκτός από τις ημερομηνίες 14, 15, 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου. Αυτές τις 5 ημέρες το χωριό θα λειτουργεί μόνο τα πρωινά από τις 10:00 έως τις 13:00 για να υποδεχτεί μαθήτριες και μαθητές των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων του νομού Πιερίας.


Σύμφωνα με το πιστοποιητικό πυροπροστασίας του εξέδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, στην αυλή του Καπνικού Σταθμού επιτρέπεται να βρίσκονται ταυτόχρονα μέχρι και 545 επισκέπτες.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς του νομού Πιερίας να δηλώσουν συμμετοχή (μέγιστος αριθμός επισκεπτών 150 παιδιά ανά σχολείο) χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό σύστημα της ομάδας. Μόλις συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών που επιτρέπεται να φιλοξενηθούν στο Χωριό, το σύστημα θα κλείσει αυτόματα.

Θα γίνονται δεκτές μόνο οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής


Κάντε κλικ εδώ για δείτε ποια σχολεία συμμετέχουν μέχρι αυτή την στιγμή.