Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Ο Πιερικός Αρχέλαος θα δοκιμασθεί στην έδρα της ΑΕ Λάρισας την προσεχή Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της β΄εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Η ομάδα της Λάρισας διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο,έχει μόλις μία ήττα μέχρι στιγμής και αποτελεί ένα από τα φαβορί για την άνοδο.Την προγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο Αίολο ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.Βασίζεται κυρίως στους Σαριμπαλίδη,Κουτίνα και Πολίτη,καθώς και στον πρώην αθλητή του Πιερικού Αρχέλαου Γιάννη Μαλτέσιο(σέντερ 2,04).

Ο Πιερικός Αρχέλαος προέρχεται από μία οδυνηρή ήττα στην έδρα του από τον Ερμή Λαγκαδά και βρίσκεται σε φάση ψυχολογικής ανασυγκρότησης.Πολλοί από τους παίκτες της ομάδας θεωρούν πως αυτοί θα έπρεπε να είναι οι τελικοί νικητές και δηλώνουν απογοητευμένοι αλλά και αποφασισμένοι για τη συνέχεια.



Το θετικό είναι πως η ομάδα προπονείται πολύ καλά,οι νέοι παίκτες έχουν βρει το ρόλο τους και μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί η κατάσταση του Αντώνη Γκοντόπουλου που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας από διάστρεμμα.

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας,Δημήτρης Πόδας δήλωσε στο σάιτ της ομάδας:

"Μετά από μία κακή ήττα εντός έδρας η ομάδα πρέπει να κοιτάξει το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ που είναι και το τελευταίο για το 2015.Ζητούμενο μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα είναι η αντίδραση,ατομική και ομαδική,ώστε να αφήσουμε πίσω μας την ήττα.Προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας και θεωρώ ότι από τη στιγμή που δουλεύει σκληρά καθημερινά μπορεί να αντιμετωπίζει το παιχνίδι της Κυριακής μόνο θετικά."